Zakboeken voor de hapklare Moestuin en de Klimaattuin boekenpakket

Tuinieren in een veranderend klimaat! Ontdek het in deze twee toppers
Exclusief
  • 2 zakboeken over tuinieren
  • Tuinieren in een veranderend klimaat
  • Leer een moestuin onderhouden
  • Bescherm je tuin tegen extreme hitte tijdens de zomer
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 19,99 € Normale prijs 41,98 €
52%
Swipen voor 2 additionele foto's

Tuinieren in een veranderend klimaat, het is niet simpel! Maar deze twee zakboeken helpen op je weg naar een hapklare moestuin en een klimaattuin, voorzien op alle weersomstandigheden. En goed nieuws, dit boekenpakket is voor minder dan € 20 beschikbaar!

Shedealsaanbieding

Bestel dit boekenpakket over tuinieren voor maar € 19,99 in plaats van € 41,98.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen. 

De hapklare moestuin voor balkon, terras of tuin

Iedereen kan moestuinieren of het nu in een bak, een pot op het terras of gewoon in de tuin is. Hier maakt u kennis met bekende maar ook minder bekende groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen. Wanneer moet u ze zaaien of planten, hoe moet u de planten verzorgen voor de meest verfijnde smaak en wanneer moet u ze oogsten om er hapklaar en vers van te genieten. Met een handige planning en jaarkalender. Met originele teelttips. 176 blz.

Geniet van koele oases tijdens hete zomers

De zomer blijft het seizoen bij uitstek om van de tuin te genieten. Maar geef toe, de voorbije jaren was het meer dan eens te warm, te droog of te nat. En het zal er niet beter op worden. Door het veranderende klimaat zullen we onze tuinen moeten aanpassen. En dat is wat dit zakboek wil doen: uw tuin beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Met de juiste planten en bomen, sterke grasmatten, de juiste positionering van hagen of tuinschermen, vijver- of waterelementen. Zelfs op de heetste dagen zal het aangenaam vertoeven zijn in uw tuin. 176 blz

  • Niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Je mag meerdere stuks aankopen.
  • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
  • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
  • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de 3 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
  • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Roularta Media Group
Roularta Media Group info@abonnements.be www.abonnements.be

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.