Virtual reality-avontuur Historium Brugge + bezoek aan de Historium Tower

Laat je betoveren en overweldigen door de Gouden Eeuw van Brugge!
 • Virtual reality-bezoek
 • Bezoek Historium Tower
 • Virtuele vlucht door het middeleeuwse Brugge
 • Adembenemend 360° uitzicht over Brugge
 • Een leuke uitstap voor het hele gezin
 • Geldig tot 24/12/2022
 • Niet geldig in de herfstvakantie
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 14,95 € Normale prijs 25,00 €
40%
Swipen voor 5 additionele foto's

Een uitstapje naar Brugge is altijd een goed idee! Maar wist je dat je ook het Brugge uit de vijftiende eeuw kan bezoeken? In verschillende themakamers van de Historium Story krijg je een beeld van het Brugse leven in de middeleeuwen, met prachtige decors, film, muziek en special effects. Een magische en overweldigende ontdekkingstocht. Start je bezoek aan het Historium met een virtuele vlucht door het middeleeuwse Brugge. En beklim tot slot de Historium Tower voor een adembenemend 360°-uitzicht over het Belfort en de Brugse markt. Bestel nu je voucher voor een boeiend bezoek aan Historium Brugge!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals krijg je toegang tot de virtual reality Historium Story en de Historium Tower voor maar € 14,95 in plaats van € 25.


Aanbieding geldig t.e.m. 24/12/2022, niet geldig in de herfstvakantie van 30/10-06/11. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties. Geldig op vertoon van je Shedealsvoucher aan de ticketbalie van Historium Brugge.  Actie geldig voor max 5 personen per bezoek.

Adembenemend 360°-uitzicht in de Historium Tower

Beklim de Historium Tower, met een hoogte van 35 meter, voor een indrukwekkend 360°-uitzicht op de Brugse Markt en het Belfort. Na de klim van 145 treden bereik je de uitkijkpost voor een uniek panorama. Bezoek aansluitend op de afdaling de Historium Exhibition met aanvullende informatie over de Brugse architectuur en het middeleeuwse stadsleven.

De neogotische toren van het Historium-gebouw dateert uit 1921 en is ontworpen door de bekende architect Jules Coomans. De slanke traptoren is geïnspireerd op die van de Poortersloge aan het Jan van Eyckplein.

Tip: Bekijk Brugge eens vanuit een ander perspectief en neem een selfie met het Belfort op de achtergrond!

Hoe verloopt zo’n VR-bezoek?

Start je bezoek aan het Historium met een virtuele vlucht door het middeleeuwse Brugge. Gedurende 8 minuten bewonder je door je VR-bril de middeleeuwse architectuur, waarbij verdwenen gebouwen terug tot leven komen. Je vaart door de Waterhalle en vliegt over de Sint-Donaaskerk. Kortom, een intense VR-beleving die je voelt tot in de toppen van je tenen! Tip: vergeet je virtuele handen niet te gebruiken en krijg een echt gevoel van het verleden.

Praktische info

Adres : Markt 1, 8000 Brugge

Openingsuren : elke dag open. Neem een kijkje op de website voor actuele openingsuren https://www.historium.be/nl/praktisch

Praktische info

Adres : Markt 1, 8000 Brugge

Openingsuren : elke dag open. Neem een kijkje op de website voor actuele openingsuren https://www.historium.be/nl/praktisch

 • Aanbieding geldig t.e.m. 24/12/2022, m.u.v. de herfstvakantie van 30/10-06/11.
 • Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties.
 • Geldig op vertoon van je Shedealsvoucher aan de ticketbalie van Historium Brugge.
 •  Actie geldig voor max 5 personen per bezoek.
Historium Brugge
Plaats:
Historium Brugge
Markt 1, 8000 Brugge, België
VR-avontuur Historium Brugge + bezoek aan de Historium Tower

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.