VEELGESTELDE VRAGEN

WAT IS SHEDEALS?

Shedeals is een online aanbiedingensite. Op Shedeals vind je elke dag unieke aanbiedingen aan hoge kortingen exclusief voor vrouwen. Hiervoor werken we nauw samen met de redacties van onze magazines Flair, Feeling en Libelle: zij weten namelijk als geen ander wat vrouwen boeit! Inschrijven op Shedeals is gratis.

VRAGEN OVER MIJN AANKOOP OP SHEDEALS

HOE WERKT HET?

Zie je een interessante deal? Klik dan simpelweg op de roze nu kopen! knop en volg de betaalstappen. Je dient geregistreerd te zijn om een Shedealsaanbieding aan te kopen. Na aankoop van de deal krijg je een betalingsbevestiging en een Shedealsvoucher toegestuurd. Hierin vind je meer info over het inwisselen van je voucher.

VRAGEN OVER JE SHEDEALSVOUCHER

Waar vind ik mijn Shedealsvoucher?

Na aankoop van de deal krijg je een bevestigingsmail toegestuurd op het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent. Je ontvangt kort daarna ook de Shedealsvoucher voor het aanbod. Je kunt de Shedealsvoucher ook downloaden in je Shedealaccount: “Mijn account” → “Mijn Shedeals”.

Hoe ruil ik mijn Shedealsvoucher in?

Dit is afhankelijk van het soort deal dat je aankocht. Op je voucher vind je steeds terug hoe je de Shedealsvoucher kunt inruilen.

– Kocht je een voucher voor een massage, manicure, etentje.…? Print dan je voucher af en ruil die in ter plaatse bij de aanbieder.

– Kocht je een voucher voor een product dat aan huis geleverd wordt? Dan hoef je enkel te wachten tot het product bij je thuis geleverd wordt. De voucher dient dan louter ter bevestiging van je betaling.

– Kocht je een voucher voor een product dat je via een webshop kunt aankopen? Dan kun je de code die je op je voucher terugvindt, verzilveren op de website van de aanbieder.

– Heb je nog een andere voucher? Dan vind je de nodige info steeds terug op je voucher.

Hoeveel kan ik aankopen?

In principe kun je zoveel vouchers aankopen als je wenst, tenzij anders gespecificeerd in de voorwaarden van de deal, en dit tot zolang de voorraad strekt.

Ik heb een Shedeals promotiecode, hoe kan ik die gebruiken?

Bij betaling kun je de Shedeals promotiecode ingeven. De korting wordt onmiddellijk verrekend in je totaalbedrag.

Het aanbod is afgelopen. Kan ik nog bijbestellen?

Neen. Eenmaal de deal afgelopen is, kun je de Shedealsvoucher niet meer aankopen. Maar niet getreurd, misschien komt je favoriete deal later opnieuw online. Houd de website dus zeker in de gaten en wees er dan snel bij!

VRAGEN OVER JE BETALING OP SHEDEALS

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met Visa, Mastercard, Bancontact Mister Cash, Maestro, ING.

Kan ik in alle veiligheid betalen?

Uiteraard, wij behandelen je betaalgegevens met de grootste zorg en houden geen betalingsgegevens bij. Voor een betaling zonder risicos heb je een digipass of kaartlezer nodig, houd die dus zeker bij de hand bij aankoop van je deal.

VRAGEN OVER LEVERING AAN HUIS

Mijn leveringsadres

Kocht je een product dat automatisch bij je thuis geleverd wordt? Dan wordt dit geleverd op het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals. Bij de betaling worden je persoonlijke gegevens sowieso opnieuw weergegeven zodat je de nodige wijzigingen en controles kunt doen. Kijk steeds goed na of je contactgegevens correct zijn!

Wanneer krijg ik mijn product geleverd

We doen er alles aan om je product zo snel mogelijk te leveren. Houd rekening met een levertermijn van maximaal 7 werkdagen na afloop van de deal.

RETOURZENDINGEN EN TERUGBETALINGEN

Ik wil afzien van mijn aankoop en wens een terugbetaling

Ben je toch niet tevreden van je aankoop op Shedeals? Dan heb je 14 dagen de tijd om van je voucheraankoop af te zien. Bestelde je en product dat aan huis geleverd werd, dan gaan de 14 dagen in vanaf het moment dat je het product ontving. Laat onze klantendienst weten dat je je aankoop wilt annuleren en een terugbetaling wenst via infonl@shedeals.be. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk verwerkt.

Ik kocht een product via Shedeals en wil dit terugsturen

Kocht je een product dat automatisch bij je thuis geleverd werd, maar wil je afzien van je aankoop? Stuur dan een mailtje naar infonl@shedeals.be om ons op de hoogte te brengen. Vermeld ook zeker je vouchercode en ordernummer. Onze klantendienst stuurt je daarna zo snel mogelijk het retouradres via e-mail door.

Wanneer en op welke rekening word ik terugbetaald?

Onze klantendienst doet het nodige om je zo snel mogelijk terug te betalen. Betaalde je met Visa of Mastercard, dan kan de terugbetaling automatisch gebeuren. Betaalde je via Bancontact, dan geef je best je rekeningnummer door bij het contacteren van onze klantendienst zodat ze kunnen overgaan tot de terugbetaling.

VRAGEN OVER ONZE KLANTENDIENST

IK HEB EEN VRAAG/KLACHT OVER SHEDEALS

Je kunt met al je vragen en klachten terecht bij onze klantendienst via mail infonl@shedeals.be. Vermeld steeds het ordernummer en de vouchercode die je terugvindt op je Shedealsvoucher.

WANNEER MAG IK EEN ANTWOORD VERWACHTEN?

Onze klantendienst doet het nodige om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Reken op 2 tot 5 dagen.

VRAGEN OVER JE SHEDEALSACCOUNT

TOEGANG TOT JE ACCOUNT EN AANPASSINGEN

Ik wil mijn account verwijderen

Wil je je Shedealsaccount verwijderen, let er dan op dat je geen geldige Shedealsvouchers meer in je account hebt staan. Neem contact op met onze klantendienst om je account te verwijderen. Opgelet! Je Shedealsaccount is niet gelinkt aan je nieuwsbrief inschrijvingen.

Ik wil mijn wachtwoord aanpassen

Je wachtwoord wijzigen kan via “Mijn Account”.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe krijg ik een nieuw paswoord?

Je kunt je paswoord opnieuw opvragen door op de link “Vergeten?” te klikken bij het aanmelden op Shedeals.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen

Contacteer onze klantendienst voor het aanpassen van je e-mailadres via het contactformulier op de website.

BEHEER VAN JE NIEUWSBRIEVEN

Ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief

Indien je niet ingelogd of ingeschreven bent, kun je onderaan alle pagina’s op Shedeals je e-mailadres registreren voor de nieuwsbrief.

Ik wil me graag uitschrijven voor de nieuwsbrief

Je kunt je uitschrijven voor de Shedeals nieuwsbrief door te klikken op de link onderaan in de nieuwsbrief.

VRAGEN OVER DE SHEDEALS MOBILE APP

Wil je nog sneller en gemakkelijker je favoriete deals bekijken en aankopen? Download dan de Android app of iPhone app of zoek naar Shedeals in de app store van jouw smartphone.

VRAGEN OVER COMMERCIËLE SAMENWERKINGEN MET SHEDEALS

Ben je eigenaar van een zaak die je graag via Shedeals in de kijker wilt zetten? Contacteer ons dan via partners@shedeals.be. Heb je nog andere vragen? Stel die dan via het contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.