Toegang tot Grotten Van Han + overnachting in 4*-hotel incl. ontbijt

Verblijf in een nieuw 4*-hotel in de Ardennen incl. ontbijt en toegang voor de grotten van Han
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 1 dag toegang tot de Grotten van Han en het Wildpark t.w.v. €36,00 p.p.
  • Hotel ligt naast de grotten van Han
  • Hotel ligt dichtbij de abdij van Rochefort
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Vanaf 90.5 €

Je komt terecht op de website van Traveldeal. 

promo
Swipen voor 14 additionele foto's

De Grotten van Han zijn te vinden in Han-sur-Lesse, een klein dorpje in de Ardennen. De beroemde Grotten van Han behoren tot de belangrijkste attracties van België en worden ieder jaar door honderdduizenden mensen bezocht. De Grotten van Han is de enige Belgische attractie die in de befaamde Michelingids met drie sterren staat gewaardeerd. Sinds de opening, ruim honderd jaar geleden, hebben meer dan 20 miljoen bezoekers de grot bezocht.

Wildpark
Het Wildpark is de Dierentuin van de Grotten van Han en behoort tot het Domein van de Grotten van Han. Het is echt een aanrader en we raden iedereen, jong en oud, stelletjes, gezinnen met kinderen én ouderen aan, om af te reizen naar Han sur Lesse. Het is geheel goed opgezet en zodoende is ook alles binnen een dag te bezoeken.

Ontdek je verblijf

Verken de prachtige omgeving van de Ardennen! Je verblijft in het vernieuwde 4*-hotel Mercure Han sur Lesse, voorzien van eersteklas service! Mercure Han sur Lesse ligt in het centrum van de Ardennen. Een ideale bestemming voor leuke activiteiten in de natuur. Ontdek te voet de prachtige wandelpaden, beekjes en de mooie natuur.

Ervaar de mysteries van de ondergrondse wereld in de grotten van Han of breng een bezoek bij de abdij van Rochefort. Na een heerlijke dag nodigt de chef-kok van het hotel je uit om plaats te nemen in het restaurant en te genieten van heerlijke lokale gerechten of neem plaats aan de bar en geniet van een drankje na een dag vol activiteiten.

Hoe ga je te werk?

Deze reizen worden aangeboden door Traveldeal in samenwerking met Shedeals. Wanneer je op ‘Boek je vakantie’ klikt, kom je terecht op de website van Traveldeal. Daar vind je meer info terug over de actie en kan je je vakantie ook boeken.

Hoe ga je te werk?

Deze reizen worden aangeboden door Traveldeal in samenwerking met Shedeals. Wanneer je op ‘Boek je vakantie’ klikt, kom je terecht op de website van Traveldeal. Daar vind je meer info terug over de actie en kan je je vakantie ook boeken.

  • Deze reizen worden aangeboden door Traveldeal in samenwerking met Shedeals.
Traveldeal

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.