1 dag wellness bij Thermae Boetfort OF Thermae Grimbergen

Geniet van een heerlijk dagje ontspanning bij een wellness naar keuze incl. badlinnen en welkomstdrankje!
 • Toegang tot Thermae Boetfort OF Thermae Grimbergen
 • Incl. badlinnen en welkomstdrankje
 • Geldig van maandag tot vrijdag
 • Voucher geldig t.e.m. 27/08/2023
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 32,00 € Normale prijs 55,90 €
43%
Swipen voor 11 additionele foto's

Thermae Grimbergen en Thermae Boetfort zijn wellnesscentra met een uniek karakter en kuuroorden met verschillende sauna’s, zwembaden, jacuzzi’s, wellnessbaden en nog een heleboel andere wellnessvoorzieningen. Je vindt er zowel een badpak- als naaktgedeelte en dankzij deze actie krijg je bij je dagtoegang ook nog gratis gebruik van badlinnen en een lekker welkomstdrankje. En voor maar € 32 per persoon!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals boek je een dagje wellness bij Thermae Boetfort OF Thermae Grimbergen voor maar € 32 in plaats van € 55,90.

Opgelet! Je voucher is geldig van maandag tot vrijdag, tot en met 27/08/2023. Niet geldig in verlengde weekends, op brugdagen en feestdagen.

Reserveer op voorhand via telefoon:

 • Grimbergen: 02 270 81 96

 • Boetfort: 02 759 81 96.

 

Meer over Thermae Boetfort

Thermae Boetfort is een wellnesscentrum met een uniek karakter. Je kan er zowel in badpak als naakt ontspannen in de schaduw van het 400 jaar oude kasteel. Er zijn twee volledig gescheiden delen met in totaal maar liefst negen verschillende sauna's, zwembaden, jacuzzi's, wellnessbaden en nog een heleboel andere wellnessvoorzieningen waaronder een uniek relaxatiebad in de vroegere wijnkelder en een Lakonium met medische infraroodtherapie. Dankzij Shedeals geniet je van XX % korting op een  dagje wellness bij Thermae Boetfort!

Het naaktgedeelte Moenia omvat alle sauna- en wellnessfaciliteiten exclusief voor wie het liefst naakt kuurt. Badkledij is in dit gedeelte niet toegestaan. Je kan er ontspannen in maar liefst zeven verschillende sauna's met temperaturen tussen 50 en 90°C.

In het badpakgedeelte Curia bevinden zich drie verschillende sauna's, een zwembad, twee jacuzzi's, een relaxatiebad, een ijskoud dompelbad, verschillende relaxatieruimtes en warme en koude douches.

Wist je trouwens dat regelmatig saunagebruik je weerstand een boost geeft, je bloedcirculatie verhoogt en het zweten stimuleert waardoor vochtreserves worden ververst?! Tijdens je bezoek heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het belevenissen programma.

Meer informatie over Thermae Grimbergen

Het saunacomplex bestaat uit twee delen. In Aquarius kuur je naakt, Sabai is er voor wie liever in badpak tot rust komt.

Aquarius beschikt over maar liefst zeven verschillende sauna's en tal van wellnessfaciliteiten voor wie liefst naakt tot rust komt. Badkleding is hier niet toegestaan. Een rondje sauna neemt je mee op een reis rond de wereld: in onze Tibetsauna geniet je bv. van de kracht van zoutstenen, in de African Lodge Sauna word je helemaal ondergedompeld in de authentieke Afrikaanse sfeer, de Zwarte Woudsauna lijkt op een échte berghut en in de Machu Picchu relaxatieruimte kom je helemaal tot rust.

Sabai betekent 'geen zorgen' of 'een goed gevoel'. En dat is exact wat je krijgt na een paar uurtjes in ons badpakgedeelte. Wie niet houdt van naakt kuren, kan hier genieten van sauna en wellness.

Regelmatig naar de sauna gaan, is gezond. Je weerstand krijgt een boost, je bloedcirculatie is optimaal en dankzij het zweten worden je vochtreserves regelmatig ververst. Tijdens je bezoek heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het belevenissen programma.

Gelieve op voorhand via telefoon te reserveren:

  • Grimbergen: 02 270 81 96

  • Boetfort: 02 759 81 96

 •  Je voucher is geldig van maandag tot vrijdag, tot en met 27/08/2023.

 • Niet geldig in verlengde weekends, op brugdagen en feestdagen.
 • Gelieve op voorhand via telefoon te reserveren:

  • Grimbergen: 02 270 81 96

  • Boetfort: 02 759 81 96

Thermae Boetfort
Plaats:
Thermae Boetfort & Thermae Grimbergen
1 dag wellness bij Thermae Boetfort of Thermae Grimbergen

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.