Set van 4 verschillende Japanse Esdoorns

Oosterse sfeer in je tuin of op je terras met een set van 4 Japanse Esdoorns
 • Set van 4 Japanse Esdoorns
 • Acer palmatum Atropurpureu, Butterfly, Going Green en Orange Dream
 • Oosterse sfeer in je tuin of op terras/balkon
 • Eyecatchers met prachtige kleuren
 • Winterhard
 • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 23,95 € Normale prijs 59,95 €
60%
Swipen voor 7 additionele foto's

Breng je tuin, terras of balkon in een Oosterse sfeer met deze prachtig gekleurde Japanse Esdoorns. Deze bomen staan bekend om hun prachtige gekleurde bladeren en zijn echte eyecatchers. Elke boom heeft zijn eigen prachtige kleuren en bladeren. In deze set bevinden zich maar liefst 4 verschillende soorten Japanse Esdoorns die uw tuin vele afwisseling zullen geven. De planten zijn winterhard en kunnen daarom zo de tuin in. Plant ze in de volle grond of in potten, apart van elkaar of als groep. De Japanse Esdoorns groeien uit tot verschillende hoogtes en kunnen daarom perfect bij elkaar staan. Ze kunnen ook gesnoeid worden tot prachtige bonsai-bomen!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je een set van 4 Japanse Esdoorns voor maar € 23,95 in plaats van € 59,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

In de set van 4 bevinden zich 4 verschillende soorten:

 • Acer palmatum Atropurpureum
 • Acer palmatum Butterfly
 • Acer palmatum Going Green
 • Acer palmatum Orange Drea

Verzorging

Japanse Esdoorns kunnen het beste vanaf maart tot begin oktober geplant worden. In deze periode is de grond warm en kunnen de planten goed wortel schieten. In een plantenbak vereist deze plant geen speciale potgrond. Japanse Esdoorns zijn sterke planten maar op een winderige plek kan het blad beschadigd raken. Zet de Acer daarom op een beschutte plaats. De plant prefereert een plek in halfschaduw, het liefst niet teveel direct zonlicht. Door teveel direct zonlicht kunnen de wortels uitdrogen wat tot bladverlies kan leiden en kan het blad verbranden. Een Japanse Esdoorn is niet wintergroen, dat wil zeggen dat hij ’s winters zijn blad verliest. De plant is echter wel zeer winterhard en zal vanaf maart weer uitlopen met prachtig nieuw blad.

Planthoogte

De plant wordt geleverd met een hoogte van circa 25-40 cm (gemeten met pot).

Meer informatie over de Japanse Esdoorns

“Atropurpureum”

De Japanse esdoorn Acer palmatum 'Atropurpureum' is een roodbladige esdoorn die in de herfst prachtig kleurt. Hij wordt ongeveer 1,5 m hoog en 1 m breed, maar is zeer goed in vorm te snoeien. De bladeren zijn handvormig (palmatum verwijst naar de handpalm en niet naar een palmboom) en daardoor speelser. Acer palmatum 'Atropurpureum' heeft een schitterende herfstverkleuring. Een extra reden om Acer palmatum 'Atropurpureum' in de tuin te planten! Deze soort is zeer winterhard.

‘Butterfly’

Acer palmatum ‘Butterfly’, is een vrij nieuw Esdoorn soort. Deze kleine bontbladige Japanse esdoorn krijgt witbonte bladeren met mooie roze bladrand. Het is een kleinblijvende Esdoorn. In de herfst kleurt de roze bladrand van het bonte blad tot scharlaken rood. De Acer palmatum Butterfly houdt van een plek in half schaduw. Voorkom dat de boom tijdens het heetst van de dag in de zon staat. De uiteindelijke hoogte van deze Acer is 150cm en wordt ongeveer 100cm breed. Deze soort is zeer winterhard.

“Going Green”

Acer palmatum 'Going Green' is een rechtop groeiende struik met gelobde lime- tot frisgroene bladeren. Het blad krijgt een warm gele tot oranje herfstkleur. De struik is ook in de winter erg attractief door zijn kale groene takken en twijgen. Deze Japanse Esdoorn houdt van een plek in half schaduw. De uiteindelijke hoogte van deze Acer is 150cm en wordt ongeveer 100cm breed. Deze soort is zeer winterhard.

“Orange Dream”

Acer palmatum 'Orange Dream' is een hoge Japanse Esdoorn met geel/oranje blad. Deze Japanse Esdoorn is opmerkelijk omdat hij meer opgaand groeit dan de meeste andere Japanse esdoorns. Hij kan een hoogte van 6 meter bereiken maar je kunt hem makkelijk snoeien. Indien de plant voldoende licht krijgt blijft hij ook onderin mooi in het blad. Het blad loopt in het voorjaar uit met een oranje-gele kleur, in de zomer is het blad geelgroen, gevolgd door een mooie gele herfstkleur. Deze soort is zeer winterhard.

 • De Shedealsvoucher is geldig voor 4 Japanse Esdoorns
 • Er is geen retourrecht of zichttermijn van toepassing bij deze producten omdat het gaat om ‘versproducten’ of ‘levende producten'.
 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Levering enkel mogelijk in België.
 • Prijs exclusief € 6,95 verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de
 • Het product wordt automatisch opgestuurd vanaf 21/04/2021 naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
Perfect Plant Deal

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.