Set van 4 makkelijk te onderhouden kamerplanten

Cadeau voor élke plantmom : een set van 4 oersterke kamerplanten
 • Set van 4 oersterke kamerplanten
 • Prachtig in je interieur
 • Makkelijk te onderhouden
 • Levering bij je thuis
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 27,95 € Normale prijs 59,95 €
53%
Swipen voor 4 additionele foto's

Op zoek naar een origineel cadeau? Wat dacht je van een mooie set planten? Deze kamerplantenmix bestaat uit uitzonderlijk sterke en makkelijk te verzorgen kamerplanten zodat je thuis een mooie groene oase kan creëren. De planten hebben weinig water nodig - perfect als je niet veel tijd hebt of het water geven meestal vergeet. Daarnaast zien ze er ook nog eens geweldig uit in elk interieur! Dankzij Shedeals bestel je deze set van 4 oersterke ‘easy-care’ kamerplanten voor maar € 27,95.

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 4 oersterke kamerplanten voor € 27,95 in plaats van € 59,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Informatie & verzorging

Ctenanthe burle-marxii

De Ctenanthe is een plant die oorspronkelijk voorkomt in tropisch Centraal en Zuid-Amerika. De plant is verwant aan de Calathea, en heeft dezelfde leuke eigenschap dat de plant 's avonds zijn bladeren optrekt.

Dit betekent dat je overdag de mooi gestreepte bovenkant van het blad ziet, en als het donker wordt de mooie paarse onderkant. Schrik dus niet als je 's avonds wat geritsel hoort: dit zijn bladeren die langs elkaar schuiven!

Chamadorea Elegance

De Chamaedorea elegans, ook bekend als de Mexicaanse dwergpalm, zijn afkomstig uit het regenwoud in Zuid-Mexico en Guatemala. Met een groei van maximaal 50 cm per jaar is dit de ideale kamerpalm.

Het is al jaren een populaire kamervriend omdat het gemakkelijk te onderhouden is. Hij heeft elegante groene bladeren die een echte tropische uitstraling geven.

Clusia Rosea 'Princess'

De Clusia Rosea 'Princess' begint een zeer populaire en sterke kamerplant te worden. Sterke plant met stevige, vrij grote bladeren die prachtig glanzen.

De plant komt van nature voor in tropische en subtropische gebieden. Hun natuurlijke habitat strekt zich uit van Zuid-Amerika tot Zuid-Amerika, maar de Clusia groeit vooral in het Caribisch gebied.

1 Clusia plant kan tot wel 32 m2 aan lucht zuiveren!

Sansevieria

Sansevieria’s komen oorspronkelijk uit Afrika en zijn één van de gemakkelijkste kamerplanten. De plant wordt ook wel ‘vrouwentong’ genoemd.

Met haar fraaie omhoogstekende verdikte bladeren is de Sanseveria een plaatje om te zien. De plant kenmerkt zich door haar groen met geel gestreepte bladeren.

Het is een ideale kamerplant voor mensen zonder groene vingers. De Sansevieria is luchtzuiverend en verbetert de vochtigheid in een ruimte.

Planthoogte

De planten worden geleverd met een hoogte van 30-40 cm (gemeten met pot).

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Levering enkel mogelijk in België.
 • Prijs exclusief € 6,95 verzendkosten. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
 • Er is geen retourrecht of zichttermijn van toepassing bij deze producten omdat het gaat om ‘versproducten’ of ‘levende producten'
 • Het product wordt automatisch opgestuurd vanaf 21/04/2021 naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.

 

 

 

 

 

 

 

Perfect Plant Deal

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.