Geniet van heerlijke fruit- en groentesappen met deze draagbare smoothiemaker voor € 19,95 Shedeals Geniet van heerlijke fruit- en groentesappen met deze draagbare smoothiemaker voor € 19,95

Wat is er in de zomer beter dan heerlijke fruit- en groentesappen om je op te frissen? Dankzij deze smoothie maker maak je smoothies hoe jij het wil. Door het draagbare formaat neem je hem overal mee naartoe en laad je hem gemakkelijk op via een usb poort. Super praktisch, om deze zomer op reis te gaan of voor op je staycation! Dankzij Shedeals is deze smoothiemaker verkrijgbaar voor slechts € 19,95.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je een smoothie maker voor € 19,95 in plaats van € 39.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Praktische informatie

Ingebouwde oplaadbare lithiumbatterijen: met de ingebouwde batterij en de USB-kabel kan deze single serve-mixer probleemloos via een powerbank, laptop, computer of andere USB-apparaten worden opgeladen.
Verbeterde 6 zaagbladen in 3D voor uitstekend mixen: SUS304-zaagbladen van roestvrij staal met 22.000 omwentelingen per minuut, waarmee moeiteloos groenten en fruit tot verbluffende smoothies kunnen malen.

Draagbaar en multifunctioneel: deze mixer is niet alleen geschikt voor het mengen van groenten en fruit, maar ook voor andere babyvoeding. Hij is zeer draagbaar voor reizen, kamperen, vissen enz.

Eenvoudig te bedienen en te reinigen: deze mixer beschikt over een intelligente beveiliging, een magneetschakelaar, die veilig te bedienen en te reinigen is. De behuizing en de bodem van de sapcentrifuge kunnen van elkaar gescheiden en eenvoudig worden gereinigd. Een geweldig klein keukenapparaat voor jou.

Specificaties:

  • Materiaal: PP (bekerdeksel), PC (bekerlichaam), ABS (bekerbodem), siliconengel (FDA-gecertificeerd, BPA-vrij).
  • Lemmet: 6 stuks roestvrij staal 304 volume: 380 ml.
  • Batterijcapaciteit: 2000 mAh.
  • Motormodel: DC3.6V.
  • Laadtijd: ca. 3 uur.
  • Werktijden: 10-12 keer.
  • Gewicht: 550 g.
  • Afmetingen: 70 x 75 x 230 mm.
Product #: 88409 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39 $39 Available from: Shedeals