Een uitstekende luisterervaring met deze noise cancelling en Blutetooth 5.0 draadloze oordopjes voor € 19,99 Shedeals Een uitstekende luisterervaring met deze noise cancelling en Blutetooth 5.0 draadloze oordopjes voor € 19,99

Ben jij een rasechte muziekfanaat? Ben jij verstrengeld met je oortjes? Dan zijn deze draadloze Bluetooth oordopjes zeker iets voor jou! Met deze BNC i88- V oordopjes kan je muziek luisteren als nooit tevoren. Door de nieuwe Bluetooth 5.0 verbinding heb je een uitstekende geluidskwaliteit. Tevens zorgt de noise-cancelling samen met de kwalitatieve speakers voor een omgevingsgeluidsvrije luisterervaring en dit voor minder dan € 20!

Deze draadloze oordopjes zijn met Bluetooth 5.0, Noise-Cancelling en een nieuwe techniek speakers met uitstekende ‘bass’ kwaliteit. Bij het openen van de oordopjes box gaan de oordopjes automatisch aan. Deze zijn makkelijk te koppelen via het Bluetooth menu van het apparaat. Bij het terug stoppen van de oordopjes in de box gaan deze automatisch uit en zullen weer worden opgeladen door de box.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je de draadloze oordopjes voor € 19,99 in plaats van € 49.
Je hebt de keuze uit 2 kleuren : zwart en wit.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Praktische informatie

Deze oordopjes worden zorgvuldig gemaakt en in elkaar gezet. Dankzij het vriendelijke materiaal en de zorgvuldig ontworpen pasvorm zitten deze oordopjes gevoelloos in je oren, zonder uit je oor te vallen. Tevens werken de oordopjes met Touch.

  • 1x Touch; Afspelen / pauzeren
  • 2x Touch; Volgende nummer
  • 3x Touch; Vorige nummer

De oordopjes gaan tot 28 dagen stand-by in de behuizing mee. Ongeveer 3 uur luisterplezier (afhankelijk van het volume waarmee je luistert). Tot 5 uur bellen en een bereik van 12 meter van je Bluetooth apparaat. Het batterij niveau van je oordopjes word op je telefoon weergegeven, zo kan je goed in de gaten houden hoe lang je nog kan luisteren. De opbergbox, die het batterij niveau aangeeft met indicatieleds , kan de oordopjes tot 6 keer volledig opladen.

Deze box is met bijgeleverd usb kabel binnen 1 uur volledig opgeladen.

Product #: 88373 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49 $49 Available from: Shedeals