Natuur- en knutselplezier met deze 2 creatieve Clavis boeken voor slechts € 19,95 Shedeals Natuur- en knutselplezier met deze 2 creatieve Clavis boeken voor slechts € 19,95

Joepie, het is zomervakantie! Maar wat gaan we doen? In deze 2 Clavis boeken vind je zoon of dochter genoeg inspiratie om onder andere naar hartenlust te knutselen of buiten te spelen. En dit voor maar € 19,95!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je 2 creatieve boeken van Clavis voor maar € 19,95 in plaats van € 44,90.
Gratis bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over de boeken

Natuurlijk bezig : De natuur is een schatkist voor knutselaars. Een paardenbloemendraak of een madeliefjesgans in de lente, een grasindiaan of een vlierbessenraaf in de zomer, kastanjefiguren of bladinsecten in de herfst en een ijsblokjesboom of een notenrendier in de winter … Met de duidelijke foto’s en de beknopte maar heldere aanwijzingen van Sabine Lohf kan jong en oud de schoonheid van de natuur in alle seizoenen ontdekken en er op een speelse manier mee aan de slag gaan.

In dit kleurrijke boek staan meer dan honderd knutselideeën met wat er in de natuur te vinden is. Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Het grote buitenboek

Bomen, takken, bladeren, velden, weilanden, bloemen, bloesems, beekjes, zand, paddenstoelen, stenen, sneeuw, gras, bessen, noten, vruchtjes, dieren … in de natuur valt zó veel te doen en zó veel te zien. Je hoeft je geen moment te vervelen! Zeker niet met de duizend buitenideeën in dit dikke boek. Trek je laarzen aan en ga op pad!
Fijne weetjes, grappige tekeningen en schitterende foto’s. Maar vooral ontelbaar veel tips voor het leukste buitenplezier. Voor natuurliefhebbers vanaf 7 jaar.

Product #: 88298 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €70 $70 Available from: Shedeals