Ga op vakantie in een boek met deze 3 informatie Clavis boeken voor kleuters Shedeals Ga op vakantie in een boek met deze 3 informatie Clavis boeken voor kleuters

Geniet je deze zomer ook van een staycation bij je thuis? Dan is extra entertainment voor je kleur vast en zeker welkom! Deze 3 informatieve boeken van Clavis leren je kleuter alles bij over de zomervakantie. Op een simpele en leuke manier leert hij of zij bij over kamperen, het zwembad en de bekendste gebouwen van de wereld. En goed nieuws, want voor maar € 24,95 heb je deze 3 boeken al in huis!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je € 24,95 in plaats van € 50,85 voor 3 informatieve boeken van Clavis.

Gratis bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over de boeken

Naar de camping

Elke zomer gaan duizenden kinderen kamperen. In dit boek ontdek je alles wat je wil weten over een vakantie op de camping. Je vindt ook een grote uitklappagina en door de miniquiz word je een echte kampeerexpert!

Een informatief Willewete prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar over de camping.

Bijzondere bouwsels

Wil je alles weten over bijzondere bouwsels in de wereld? Hoe werden piramides gebouwd? En kastelen? Wie heeft de Eiffeltoren gebouwd? En hoe hoog is die toren? Weet je welk gebouw het hoogste ter wereld is? En welk gebouw een beetje scheef staat? Deze en vele andere vragen worden in dit boek beantwoord. Je vindt ook een leuke strip, een liedje, een knutselpagina en een uitklappagina. Dankzij de miniquiz word jij een echte gebouwenexpert!

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar over wow-dingen in de geschiedenis, namelijk bijzondere bouwsels.

Naar het zwembad : Wat is zwemles? Waarom mag je niet meteen in het diepe? Wat is chloor? Kun je ook buiten zwemmen? Hoe gaat de schoolslag? Zwommen mensen vroeger ook al? Je leert het allemaal in dit boek!

Een informatief boek over het zwembad. Met veel weetjes, leuke spelletjes, een uitklappagina en een miniquiz word jij een echte expert.

Product #: 88297 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €50.95 $50.95 Available from: Shedeals