Deze set van gebedsplantjes is sowieso een aanwinst voor je interieur! Shedeals Deze set van gebedsplantjes is sowieso een aanwinst voor je interieur!

De Ctenanthe Burle-Marxii , of ‘gebedsplant’, is zonder twijfel één van de mooiste kamerplanten die er zijn. De plant komt oorspronkelijk uit de tropen van Brazilië en heeft felgroene bladeren met streepjes en een diep paarse onderkant en steel. De Ctenanthe wordt gewoonlijk ook gebedsplant genoemd omdat z’n bladeren plat overdag liggen en ’s avonds naar boven vouwen. Prachtig! Voor €19,95 haal jij al een set van deze gebedsplantjes in huis!

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 2 gebedsplantjes voor maar € 19,95 in plaats van € 39,05.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Product informatie

Ctenanthe Burle-Marxii is een compacte en mooie kamerplant die een gedurfde tropische uitspraak doet. Het komt oorspronkelijk uit de tropen van Midden- en Zuid-Amerika (met name Brazilië) en is een familielid van de familie Calathea. De felgroene bladeren zijn gestreept met afwisselend lansvormige banden en hebben diep paarse onderkanten en stelen. Ctenanthe worden gewoonlijk "Gebedsplant" genoemd omdat hun bladeren plat overdag liggen en 's avonds naar boven vouwen. Ctenanthe burle-marxii wordt door het unieke bladpatroon de bijnaam "Fishbone Prayer Plant" genoemd. Geniet van de mooie en heldere gestreepte bladeren gedurende de dag en als het donker wordt, kunt u genieten van de prachtige paarse onderkant van de bladeren. Makkelijk te kweken en te verzorgen, onderhoudsarme plant, ideaal voor beginners. Plaats in middelmatig tot helder indirect licht en water als de grond droog aanvoelt. Ctenanthe burle-marxii is een laagblijvende plant die niet veel hoger wordt dan 50 cm. Hij wordt wel steeds voller en breder.

Planthoogte

De planten worden geleverd met hoogte van 25-35 cm.

Product #: 88290 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29.05 $29.05 Available from: Shedeals