Het ultieme vakantiegevoel met deze 3 kleurrijke prentenboeken van Clavis voor € 17,99 Shedeals Het ultieme vakantiegevoel met deze 3 kleurrijke prentenboeken van Clavis voor € 17,99

Zomer? Dat is voor ons zon, zee en strand en dat ultieme vakantiegevoel krijg je ook uit deze vrolijke boekjes van Clavis. Lees, leer en speel samen met je peuter en krijg 3 kleurrijke prentenboeken in je brievenbus voor slechts € 17,99.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je dit zomers boekenpakket van Clavis voor maar € 17,99 in plaats van € 36,85.

Gratis bij je bezorgd.

Meer informatie over de boekjes

Aapje aan zee : Aapje gaat met zijn knuffeltje naar zee. Daar doen ze van alles: een zandkasteel bouwen, vliegeren, met de boot spelen … En dan is het weer tijd om naar huis te gaan. Daag, meeuw en krabje!

Een vrolijk boekje met flapjes over een aapje dat naar zee gaat. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld van het kind als thema.

Mijn schuifboekje De Zee : De zee ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.

Een heerlijk schuifboekje over de zee en het strand voor kinderen vanaf 1 jaar.

Zonnedieren : Een boekje dat de zintuigen van het kind volop aanspreekt. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere boekje kunnen ze de dieren niet alleen zien én horen, maar ook voelen!

Product #: 88265 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €36.85 $36.85 Available from: Shedeals