Citytrip in eigen land dankzij Weekendesk en Visit Mechelen : 2 + 1 nacht gratis in Mechelen + prikkelpakket cadeau Shedeals Citytrip in eigen land dankzij Weekendesk en Visit Mechelen : 2 + 1 nacht gratis in Mechelen + prikkelpakket cadeau

Nog geen plannen voor je zomer in eigen land? Met één van de belangrijkste kathedralen van België, de gezellige Grote Markt, Kazerne Dossin, hippe winkels en prachtige street art is Mechelen onze nummer 1 citytrip voor de zomer. Omdat je al zo lang op die welverdiende vakantie wacht, geeft Weekendesk in samenwerking met Visit Mechelen je deze zomer 2+1 nacht gratis én een prikkelpakket met lokale specialiteiten cadeau. Geniet ervan!

Dankzij het prikkelpakket maak je kennis met een handvol lokale specialiteiten, van bierkaas tot artisanale zoetigheden. Ook geeft het je korting tot enkele niet te missen attracties en monumenten. Mechelen is zowel verrassend als authentiek! Nog meer redenen nodig om Mechelen een bezoekje te brengen?

Shedealsaanbieding

Vanaf € 198* boek je een verblijf voor twee personen in Mechelen en geniet je van 2 + 1 nacht gratis tijdens je boeking. Bovendien krijg je ook een prikkelpakket cadeau met de lokale specialiteiten.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Product #: 88261 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals