Nog een leeg plekje in huis? Deze luchtzuiverende Areca palm is dé ideale kamerplant Shedeals Nog een leeg plekje in huis? Deze luchtzuiverende Areca palm is dé ideale kamerplant

Ben je nog op zoek naar mooie planten om de lege plekjes in huis te vullen? Dan is deze trendy Areca palm de kamerplant die je zoekt. Hij is niet alleen prachtig om naar te kijken maar zuivert ook de lucht binnenshuis en filtert de vuile deeltjes eruit dankzij z’n tropische oorsprong. Bovendien is de palm ook makkelijk te verzorgen en hoef je dus geen groene vingers te hebben om deze mooie plant levend te houden. Dankzij Shedeals verandert je huis stilaan in een botanisch paradijs, vanaf € 23,95.

Shedealsaanbieding

  • Bestel een set van 2 Areca palmen voor slechts € 23,95 in plaats van € 47,95.
  • Bestel een set van 4 Areca palmen voor slechts € 39,95 in plaats van € 95,90

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Verzorging

De palm is makkelijk te verzorgen. Waar vooral op gelet moet worden is dat de plant houdt van een licht vochtige grond en niet van natte voeten. Het is belangrijk om je Areca kleine beetjes water te geven en af en toe te voelen of de grond nog vochtig is. Het is belangrijk de Areca altijd lauw/warm water te geven.

Van oorsprong staat deze kamerplant in een klimaat met een hoge luchtvochtigheid. Door de palm te sproeien blijft het blad van een Areca palm mooi en het werkt ook tegen ongedierte. In de winter verbruikt de palm de helft minder water in vergelijking met de zomer.
Verder leeft de palm het beste bij een temperatuur tussen de 18 en 24°C. Staat deze plant op een warmere plaats, dan zal het ook meer water gebruiken.

Planthoogte

De planten worden geleverd met een totaalhoogte van circa 60-70cm (gemeten incl. pot).

Product #: 88247 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €47.95 $47.95 Available from: Shedeals