Fleur je huis op met een set van 2 prachtige woestijnrozen voor maar € 22,95 Shedeals Fleur je huis op met een set van 2 prachtige woestijnrozen voor maar € 22,95

De Adenium, ook bekend als de Impalalelie of de woestijnroos is een prachtige en bijzonder fraaie plant. Hij is zoals de naam al doet vermoeden afkomstig uit de droge delen van de woestijn van Oost- en Noordoost-Afrika. Lokaal kan de Adenium uitgroeien tot wel 5 meter hoog met een prachtige kale stam vol karakter met een kleine kroon erop. En voor een set van 2 woestijnrozen betaal je maar € 22,95!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je voor een set van 2 Adenium Woestijnrozen maar € 22,95 in plaats van € 44,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

In huis onder andere omstandigheden wordt de woestijnroos gelukkig niet zo groot en krijgt hij frisse groene blaadjes en komt hij vol met bloemen. Opvallend aan de Adenium zijn de prachtige roze bloemen en de grillige vormen van de stam wat vaak een klein kunstwerkje lijkt.
De bloemen kunnen wel 5 cm groot worden en bloeien vaak 2x per jaar. Hij wil graag een lekker plekje in de volle zon voor een extra rijkelijke bloei.

Verzorging

Vanwege het feit dat het een woestijnroos is heeft de Adenium veel zonlicht nodig. Het best staat hij op een plekje op het zuiden. Als hij op een plek staat met geen of te weinig zon zal hij niet gaan bloeien. En dat is zonde vanwege zijn grote hoeveelheid mooie bloemen! Hij bloeit tot eind juli en de 2e bloei is in september en oktober. Als de Adenium te groot wordt kan je hem deels terug snoeien, dit kan je het best doen als hij uitgebloeid is in of na juli. Als zich aan de onderstam zijscheuten ontwikkelen, dan kan je deze het best er af snoeien. Dit zodat de plant zijn energie kan richten op het bloeien bovenin qua vertakking en bloemen. Als de plant in bloei is heeft hij veel water nodig.

Planthoogte

De plant wordt geleverd met een hoogte van 20-30cm

Product #: 88246 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.95 $44.95 Available from: Shedeals