Prachtige prentenboeken van Lannoo voor kinderen ouder dan 6 jaar Shedeals Prachtige prentenboeken van Lannoo voor kinderen ouder dan 6 jaar

Op zoek naar mooie verhalen met een boodschap voor je kinderen? Deze prachtige prentenboeken van Lannoo zijn stuk voor stuk voorzien van betoverende illustraties en onvergetelijke teksten. En vanaf € 11,40 krijg jij al eentje bij je thuis opgestuurd!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals heb je de keuze uit 3 prachtige prentenboeken, geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaar.

  • Voor “Lilly en Max in de wereld van oma” betaal je slechts € 11,40 in plaats van € 17,99.
  • Voor “Boom-boom” betaal je slechts € 11,40 in plaats van € 17,99.
  • Voor “Soms ben ik een ontdekkingsreiziger” betaal je slechts € 14,25 in plaats van € 22,99.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten inbegrepen.

Meer informatie over “Lilly en Max in de wereld van oma”

  • Kathleen Aerts
  • Een hartverwarmend verhaal over de liefde van twee kinderen voor hun vergeetachtige oma

In het hoofd van oma is het soms een beetje donker. Dan lijkt het of oma alles vergeet en verdwaalt in haar eigen wereld. Wanneer Lilly en Max door een magisch toeval in oma's wereld belanden, is die kleurrijker en vrolijker dan ze ooit hadden kunnen dromen. Dit is het begin van een groot avontuur. Lilly en Max in de wereld van oma is een hartverwarmend voorleesboek van Kathleen Aerts. Een verhaal over liefde. Een hoopvol boek over dementie, voor jong en oud.

Meer informatie over “Boom-Boom”

  • Over vreemden en vrienden
  • Dimitri Leue Sabien Clement
  • Een gelaagd en ontroerend voorleesboek over een actueel maatschappelijk thema

In een lege vlakte staat een boom. Hier wonen de eekhoorns van Eikrijk. Dit is de wereld en verder is er niets. Daar zijn ze van overtuigd. Tot er een vogel overvliegt met een takje van een andere boom. Die ontdekking zet alles op losse schroeven. Is er een andere boom? En wat als er nog andere eekhoorns zijn? Boom-Boom is een ontroerend voorleesverhaal over vriendschap, vluchtelingen en pluimstaarten.

Meer informatie over Soms ben ik een ontdekkingsreiziger

  • Ruth Mellaerts Toon Delanote Charlotte Peys
  • Indrukwekkend debuut geeft dagelijkse leven een gouden randje

Soms wilde ik dat ik in een tijd was geboren waarin er nog landen te ontdekken waren, gebieden te veroveren. Ik kijk naar de wereldkaart en vraag me af of daar nergens een vergeten eiland is, waar iedereen al die tijd gewoon voorbij is gevaren. Laatst scheurde ik alle pagina's uit een oude atlas en knipte de landen en oceanen in stukken. Ik mengde de snippers en plakte ze daarna weer samen, als een nieuwe wereld. Het onontgonnen gebied was plots waanzinnig groot. Ontroerende teksten van Ruth Mellaerts met bijzondere illustraties van illustratorenduo Toon Delanote en Charlotte Peys. Een boek dat het gouden randje van de werkelijkheid doet oplichten. 'Dit boek is als een tentoonstelling, een klein museum van h

Product #: 88236 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €17.99 $17.99 Available from: Shedeals