Weg met vreselijke rugklachten dankzij de U-Waist Pro Shedeals Weg met vreselijke rugklachten dankzij de U-Waist Pro

Ben je op zoek naar een apparaat dat spierpijn bestrijdt, pijnlijke zones ontspant en spiervezels stimuleert? Dan is is de U-Waist Pro exact wat je zoekt! Dit apparaat met een modern ergonomisch ontwerp is zeer gemakkelijk dankzij de afstandsbediening. Door het modern design is het apparaat op elk gedeelte van de rug te gebruiken en door de zelfklevende stickers op het apparaat blijft het zeer comfortabel zitten. Bovendien is de U-Waist Pro klein en licht van gewicht, waardoor je het apparaat overal kan gebruiken. Het heeft 6 massage-standen en 20 verschillende intensiteitsniveaus.

Shedealsaanbieding

Bestel de U-Waist Pro voor maar € 59,95 in plaats van € 165 tegen spierpijn en rugklachten.

Gratis bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

U-Waist pro heeft 6 massage-standen en 20 verschillende intensiteitsniveaus welke gecombineerd kunnen worden naar eigen keuze. Je kan bij het gebruik van het apparaat zelf de intensiteit en het comfort bepalen.

Bij dit apparaat wordt de TENS-therapie (Transcutane Elektrische Zenuwstimulatie) gebruikt. Deze therapie verhelpt de rugpijn door het zenden van elektroden. Bij de meest voorkomende aandoeningen aan de rug wordt hierdoor de pijn verholpen.

TECHNISCHE INFORMATIE

  • High-tech apparaat ontworpen om lumbale-en rugpijn te verhelpen.
  • Product: U-WAIST PRO. High-tech apparaat met TENS-therapie wat helpt de meest voorkomende rug- en lumbale aandoeningen te verhelpen en te laten verdwijnen.
  • Eigenschappen: ontstekingsremmend en rustgevend
  • Gebruik: het wordt aanbevolen om het apparaat twee keer per dag gedurende 20 minuten per sessie (vooraf ingesteld op het apparaat) te gebruiken.
  • Certificaten: CE enROHS certificering volgens de eisen van de Europese Unie.
  • Vermogen: Oplaadbare Lithium batterij (3.7V)
  • Afmetingen: 191x90x18 mm
  • Gewicht: 410 gr
Product #: 88233 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €169 $169 Available from: Shedeals