Let's get glam: set van 24 of 32 make-up borstels vanaf € 24,99! Shedeals Let's get glam: set van 24 of 32 make-up borstels vanaf € 24,99!

Je opmaken zoals een professional? Haal dan snel deze set van 24 of 32 make-up borstels in huis! De set bevat o.a. een borstel voor je fond de teint, een schuine borstel, een borstel waarmee je je blush of oogschaduw aanbrengt etc. En dit vanaf € 24,99!

Wat houdt deze aanbieding in?

  • Je betaalt slechts € 24,99  i.p.v. € 109,90 voor een set van 24 make-up borstels.
  • Je betaalt slechts € 29,99 i.p.v. € 129,90 voor een set van 32 make-up borstels.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

It’s make-up time!

Op het internet en sociale media zie je de ene make-up tutorial na de andere. Allemaal goed en wel, maar hoe kan je ooit al die borstels kopen zonder dat het je een fortuin kost? Zoek niet langer, Shedeals heeft de oplossing! Onze set met 32 borstels bevat alles wat je nodig hebt om je dagelijkse make-up aan te brengen, maar ook om je helemaal fancy op te maken tijdens een avondje uit. Fond de teint, blush, eyeliner, volume voor je wimpers: met deze set is alles mogelijk!

Set van make-up borstels

Je kan de borstels makkelijk gebruiken en onderhouden dankzij hun zachte synthetische haren. De borstelen worden geleverd met een kunstleren tasje: je neemt je borstels overal mee naartoe én ze worden beschermd. Handig!

De set bevat borstels voor de teint (waaronder een poederborstel, blushborstel, …) en borstels voor de make-up van de ogen en de lippen (waaronder schaduwborstel, eyelinerborsteltje, …).

Product #: 88204 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €109.9 $109.9 Available from: Shedeals