Jouw avondeten goed voor elkaar met een box vol verse ingrediënten van HelloFresh Shedeals Jouw avondeten goed voor elkaar met een box vol verse ingrediënten van HelloFresh

Kook de lekkerste recepten die bij iedereen in de smaak vallen. Kies jouw favorieten uit het weekmenu met 20 recepten en krijg een box vol verse ingrediënten thuisbezorgd, wanneer jij dat wilt. Zo kook je eenvoudig een lekkere maaltijd, waar iedereen van geniet.

Shedealsaanbieding

Met de code HFSHEDEALS50 krijg jij nu € 20,- korting op je eerste box en €10,- korting op je tweede, derde én vierde box. Je krijgt dus €50 korting in totaal! De korting is geldig op alle combinaties - jij kiest zelf hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je kookt

Flexibel

Andere plannen? Je kunt je box tussendoor eenvoudig op pauze zetten in je online account. Ga naar je weekmenu, klik op de kalender en pauzeer je box een of meerdere weken.

Waarom kiezen voor HelloFresh?

Kies elke week uit maar liefst 20 recepten - waarvan 3 Balansrecepten
Lekker in balans, snel op tafel of voor jong en oud - we hebben recepten voor iedereen en volop variatie op het wekelijks wisselende menu.

Met passie samengesteld

Kies eenvoudig uit hun uitgebreide weekmenu - bedacht door onze chefs en met de ingrediënten van onze vertrouwde leveranciers. Hét recept voor succes!

Elke week 3 nieuwe Quick & Easy-recepten

Koken tijdrovend? Met onze Quick & Easy-recepten tover je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel, die iedereen lekker vindt. En de boodschappen? Die bezorgen wij wanneer het jou uitkomt!

Thuisbezorgd op een moment naar keuze

Wij bedenken de recepten én bezorgen de boodschappen wanneer het jou uitkomt. Zo wordt koken een moment om naar uit te kijken.

Pauzeer wanneer jij wilt
Een weekje overslaan? Pauzeer de box eenvoudig met één klik in je account.

Product #: 88194 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals