Ga een dagje dieren kijken met je gezin in het mooie Pakawi Park (Olmense Zoo) voor € 15/pers Shedeals Ga een dagje dieren kijken met je gezin in het mooie Pakawi Park (Olmense Zoo) voor € 15/pers

Een bezoek aan Pakawi Park, voorheen de Olmense Zoo, is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt voor slechts € 15!

Shedealsaanbieding

Bestel hier je voucher voor Pakawi Park voor slechts € 15 i.p.v. € 22.

Om van de aanbieding te genieten print je de voucher uit en wissel je hem ter plaatse in op de dag van je bezoek.

Hoe ga je te werk?

Door de huidige omstandigheden is het verplicht om online je plaats in het park te reserveren. Dit doe je door op de website van Pakawi Park je aantal gekochte tickets in te geven bij “ABONNEMENT | Reservatie 1 persoon”. Op de dag van je bezoek breng je je afgeprinte Shedeals-vouchers mee en wissel je deze ter plaatse in om toegang te krijgen tot het park.

Meer info:

Zie, doe en beleef!

In Pakawi Park zie je niet alleen met je eigen ogen hoe olifanten een modderbad nemen op de Afrikaanse savanne. Je voelt ook hoe de druppels water die van dat heerlijke tafereel opdwarrelen, tegen je gelaat plenzen.

Je waant jezelf op expeditie als je vanaf de loopbrug tussen de kruinen van de bomen stilletjes observeert hoe wolven en beren samenleven. En je voelt je betoverd en verwonderd wanneer de meest kleurrijke vogels vlak voor je neus voorbij vliegen in een exotische plantentuin.

Pakawi Park wil je niet alleen leren hoe exotische dieren leven. We willen het jou zelf laten ervaren met al je zintuigen. Jou raken, inspireren en bij je nekvel grijpen. Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt!

Praktische informatie

  • Adres: Bukenberg 45, 2491 Olmen
  • Openingsuren: elke dag open van 10 tot 18 uur, kassa open tot 17 uur.
  • T +32 14 30 98 82
  • info@pakawipark.be
Product #: 88133 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €22 $22 Available from: Shedeals