Zorg voor rust in je hoofd en omgeving met deze 2 Lannoo boeken voor € 12,50/boek Shedeals Zorg voor rust in je hoofd en omgeving met deze 2 Lannoo boeken voor € 12,50/boek

Vermijd chaos in je hoofd én omgeving en kies voor een leven met minder stress en wanorde. Met het boek “Zooikoorts” van Hein Zegers ga je van rommel en drukte naar rust en zin aan de hand van de BASICS-therapie. In “Het slimme organizing boek” ontmaskert professional organizer Sara Van Wesenbeeck spullenmagneten, papiermonsters en tijdvreters, ontsluiert ze het mysterie van de eenzame sok en zet ze je op een spullendieet. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar rust!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals heb je de keuze uit één van deze twee boeken over rommel en netheid organiseren.

  • Voor “Zooikoorts” van Hein Zegers betaal je slechts € 12,50 in plaats van € 19,99.
  • Voor “Het slimme organizing boek” van Sara Van Wesenbeeck betaal je slechts € 12,50 in plaats van € 19,99.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten inbegrepen.

Meer informatie over “Zooikoorts” van Hein Zegers

Verlangt u naar een eenvoudig, zinvol leven? Dan biedt dit boek u een onderbouwd en helder antwoord

Zooikoorts (zn. - m./v.): Ziekte getypeerd door een overvloed aan spullen en bezigheden. Neemt de laatste tijd epidemische vormen aan. Frequente symptomen zijn: geen plaats meer in kasten en/of een overvolle agenda. Gaat gepaard met een knagend gevoel van onwelzijn. Treedt vaak samen op met Zintekortstoornis. Hein Zegers laat in Zooikoorts enkele ervaringsdeskundigen aan het woord, vrijwillige eenvoudzoekers die getuigen over hoe ze hun te drukke leven omgooiden. Aan de hand van hun verhalen - en op basis van onderzoek bij meer dan vijfhonderd vrijwillige eenvoudzoekers uit alle lagen van de bevolking - gidst Hein Zegers de lezer door de BASICS-therapie. Die therapie kan mensen helpen de stappen te zetten naar een leven met minder spullen en gedoe. Een leven zonder Zooikoorts, een leven met meer Zin.

Praktische informatie

  • Afwerking: Paperback
  • Aantal pagina's: 256
  • Afmetingen: 240x160
  • Verschijningsdatum: 03/05/2017

Meer informatie over “Het slimme organizing boek” van Sara Van Wesenbeeck

Zó zet je orde op zaken in je huis, je kantoor, je hoofd

Is de lade met schone sokken na vandaag echt helemaal leeg? Lijkt je bureau elke dag een beetje meer op oorlogsgebied? Heb je de kinderen naar je werk meegebracht en je lunchpakket aan de school afgezet? Dan is dit boek beslist iets voor jou! In Het slimme organizing boek ontmaskert professional organizer Sara Van Wesenbeeck spullenmagneten, papiermonsters en tijdvreters, ontsluiert ze het mysterie van de eenzame sok en zet ze je op een spullendieet. Aan de hand van concrete voorbeelden, praktische tips en verfrissende inzichten toont ze stap voor stap hoe je je opruimen organisatiestijl kunt bijsturen, wat de valkuilen van je spullen en je organisatie zijn en hoe je nieuwe slimme gewoontes in je leven kunt integreren. Want het goede nieuws is: organiseren kan iedereen leren. En daarvoor hoef je zeker niet je hele leven om te gooien! Een paar gerichte, slimme acties maken meteen een wereld van verschil. Het resultaat? Meer rust en overzicht in je huis, je gezin, je leven én je hoofd!

Praktische informatie

  • Afwerking: Paperback
  • Aantal pagina's: 232
  • Afmetingen: 210x140
  • Verschijningsdatum: 21/06/2011
Product #: 88039 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €19.99 $19.99 Available from: Shedeals