Handige tips en tricks over het ouderschap in deze 2 Lannoo boeken vanaf € 9,90 Shedeals Handige tips en tricks over het ouderschap in deze 2 Lannoo boeken vanaf € 9,90

Ben jij net kersverse mama of papa geworden van een zoon of dochter? En ben je je nieuw slaapritme al een beetje gewoon? Of heb je al een manier gevonden om je kleintje rustig te krijgen? Geen nood, op deze vragen en zo veel meer krijg je antwoorden in deze twee boeken van Lannoo. In “101 vragen van kersverse mama’s” geeft Mama Baas-expert Lieve Van Weddingen telkens een helder en genuanceerd antwoord met praktische tips. In “Slaap kindje slaap (verdomme)” vertelt journaliste Lotte Debrouwere over het solomama zijn en het niet altijd rooskleurige leven met haar dochtertje. Aanraders van formaat voor elke ouder!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals heb je de keuze uit één van deze twee boeken over het ouderschap.

  • Voor “101 vragen van kersverse mama’s” van Lieve Van Weddingen betaal je slechts € 12,50 in plaats van € 19,99.
  • Voor “Slaap kindje slaap (verdomme)” van Lotte Debrouwere betaal je slechts € 9,90 in plaats van € 15,99.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten inbegrepen.

Meer informatie over “101 vragen van kersverse mama’s” van Lieve Van Weddingen

Open boek over onzekerheid en twijfels bij het prille moederschap

Is het mijn schuld als mijn kindje blijft huilen en ik het niet kan troosten? Waarom voel ik mij altijd onzeker als ik goedbedoeld advies krijg? Hoe kom ik de dag door wanneer ik amper heb geslapen? Hoe kan ik mijn partner meer laten helpen? Ik mis mezelf als vrouw; is dat normaal? Moeders die pas bevallen zijn, kampen vaak met heel wat twijfels en wisselende emoties. Je hebt vragen over je nieuwe lichaam, je gevoelens en de relatie met je partner, maar ook over de band met je kindje, de verhouding tot je familie en de vergelijking met andere moeders. Mama Baas-expert Lieve Van Weddingen geeft telkens een helder en genuanceerd antwoord met praktische tips.

Praktische info:

  • Afwerking: Paperback
  • Aantal pagina's: 222
  • Afmetingen: 230x200
  • Verschijningsdatum: 26/10/2017

Meer informatie over “Slaap kindje slaap (verdomme)” van Lotte Debrouwere

Een heerlijke en te eerlijke lofzang op het ouderschap

Journaliste en columniste Lotte Debrouwere koos er drie jaar geleden voor om alleen een kind op de wereld te zetten. Geen man, maar veel liefde: dat moest volstaan, toch? Het leven met een vikingdochter, die moeiteloos switcht tussen schattige prinses en kleine dictator, blijkt net iets minder rooskleurig dan aanvankelijk gedacht. En tegelijk ook veel rijker dan ze ooit had kunnen vermoeden. Wat blijkt: liefde volstaat inderdaad. Liefst gecombineerd met een minimum aan slaap, dat wel.

Praktische info:

  • Afwerking: Hardback
  • Aantal pagina's: 112
  • Afmetingen: 210x150
  • Verschijningsdatum: 04/04/2017
Product #: 88036 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €15.99 $15.99 Available from: Shedeals