Voor alle kleine curieuzeneuzen : 3 weetjesboeken op kindermaat voor € 35 Shedeals Voor alle kleine curieuzeneuzen : 3 weetjesboeken op kindermaat voor € 35

Zijn jouw kinderen échte curieuzeneuzen? Dan zijn deze 3 weetjesboeken een antwoord op hun vragen! Van alles over het heelal en de maan tot vragen over thema’s als geschiedenis, natuur, ons lichaam … Je staat nooit meer met je mond vol tanden wanneer je kind een vraag stelt, want deze boeken zijn een geweldig naslagwerk voor jouw nieuwsgierige aagjes thuis!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 35 in plaats van € 54,98 voor 3 weetjesboeken.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten inbegrepen.

Meer informatie

HET GROTE VRAAG EN ANTWOORDBOEK: WAAROM?

"Waarom vallen bomen nooit om? Waarom krijg je kippenvel? Waarom zijn er mummies? En waarom geeuwen we eigenlijk? Deze herdruk van het grote vraag- en antwoordboek bevat maar liefst zes superinteressante thema’s: geschiedenis, de natuur, ons lichaam, de dieren, het dagelijkse leven
en het heelal. Sta nooit meer met je mond vol tanden wanneer je kind een vraag stelt, dankzij dit geweldige naslagwerk voor nieuwsgierige aagjes! –"

HET GROTE BOEK OVER DE AARDE

Ontdek hoe aarde, lucht, vuur en water de planeet hebben vormgegeven en alles wat vandaag bestaat, hebben gecreëerd. Met de hulp van de wetenschap, geschiedenis en aardrijkskunde zal dit boek je meenemen op een spannende reis langs het heden, het verleden en de toekomst van deze planeet. Boordevol wonderlijke feiten, prachtige foto’s en illustraties om de Aarde en haar verleden tot leven te brengen. Dit boek heeft een groot formaat en schenkt aandacht aan het veranderende klimaat. Mark Brake is een wetenschappelijke auteur. Hij heeft voor NASA, de BBC en het Nationaal Wetenschapsmuseum van Thailand gewerkt.

SASSI: BOEK + PUZZEL NAAR DE MAAN!

Ben jij ook helemaal weg van ruimtevaart en het heelal? Dan is dit echt iets voor jou. Lees het boek en word een echte astronaut, en leg de grote puzzel en raak de weg in het heelal nooit meer kwijt! In de handige opbergdoos kan je een informatief boek vinden, en daarbovenop 200 puzzelstukken plus 12 speciale puzzelstukken om een 3D kaart te maken van het heelal.

Product #: 88024 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €54.98 $54.98 Available from: Shedeals