Draag je steentje bij en kies voor herbruikbare wattenstaafjes met 34% korting Shedeals Draag je steentje bij en kies voor herbruikbare wattenstaafjes met 34% korting

Zoals je misschien wel weet zijn wattenstaafjes erg vervuilend. Daarom biedt Shedeals je een ecologisch en oneindig herbruikbaar alternatief: wasbare wattenstaafjes in een verpakking van 2. Samengesteld uit siliconen van medische kwaliteit, reinigen ze voorzichtig de oren van jong en oud en voorkomen ze afval en overtollig afval. Voor maar € 8,99 heb jij deze ecologische set al in huis!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je maar € 8,99 in plaats van € 13,70 voor een set van 2 witte herbruikbare wattenstaafjes
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Deze wasbare wattenstaafjes vervangen de beroemde "wegwerpbare wattenstaafjes" en zorgen ervoor dat je minder afval in de badkamer hoeft te gebruiken. Gemaakt van zeer zachte medische siliconen, het is delicaat en geschikt voor alle delen van het oor.

Deze wattenstaafjes worden verkocht in sets van 2 aangezien de tweede stick ook gebruikt kan worden voor make-up. De vormen zorgen immers voor maximale precisie voor schoonheid van hoge kwaliteit.

Product #: 88011 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €13.7 $13.7 Available from: Shedeals