Ontdek een gloednieuwe wellnessbeleving bij Elaisa Energetic Wellness met € 40 korting Shedeals Ontdek een gloednieuwe wellnessbeleving bij Elaisa Energetic Wellness met € 40 korting

Kom helemaal tot rust in het unieke wellnesscomplex van Elaisa Wellness, omringd door de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen. Laat je verrassen door de kracht van eeuwenoude beschavingen, kristallen en energetische behandelingen. Bovendien geniet je van de ultieme sauna- en wellnessbeleving met 45% korting!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 49,50 in plaats van € 90,00 p.p. voor een toegangsticket t.w.v. € 45, een Halo Therapie van 45 min t.w.v. € 20, huur van badjas + handdoek en een kleisessie t.w.v. € 10. Profiteer van deze unieke aanbieding met 45% korting! Neem je afgeprinte voucher mee op de dag van je bezoek.

Met dit arrangement heb  je ook toegang tot alle basisfaciliteiten :

  • Toegang en gebruik van alle sauna’s
  • Toegang en gebruik van alle binnen- en buitenbaden
  • Toegang en gebruik van alle zen- en meditatieruimtes
  • Verschillende scrubsessies (voorafgaand jouw bezoek te telefonisch of per mail te reserveren)
  • Verschillende opgietsessies (voorafgaand jouw bezoek te telefonisch of per mail te reserveren)

Opgelet! De voucher is geldig t.e.m. 31 augustus 2020 m.u.v. elke eerste zaterdag van de maand. Niet te combineren met andere aanbiedingen. Boek online op www.elaisawellness.com of telefonisch op 0032 (0) 89 39 09 96.

Ervaar de zuiverende werking van Halotherapie

Let op, beperkte beschikbaarheid! Boek je plaats alvast online.

In deze zoutruimte heerst een uniek, lichaam herstellend microklimaat. Heel de halokamer werd bekleed met minerale zoutstenen en zoutkorrels uit de Himalaya. Bovendien benevelen we tijdens je sessie in de zoutkamer met medicinaal zout. Met een medisch gecertificeerde halogenerator worden droge microscopisch kleine deeltjes van hoogwaardig zout in de zoutkamer verspreid. De zouttherapie-sessie duurt 50min.

Gedurende de sessie kan men zich languit ontspannen, genietend van een schitterende artistieke natuurfilm of gewoon de ogen sluiten en ontspannen wegdromen. Het vernevelen van het zout merk je wel niet meteen op, maar de doeltreffendheid van deze sessie is gegarandeerd.

Het doel van de Halo sessie is je gezondheid bevorderen en rust te geven aan lichaam en geest. Mensen die last hebben van problemen met de luchtwegen, astma, eczeem of voedselallergieën zijn erg gebaat met halotherapie. In het algemeen heeft halotherapie een positief effect op je weerstand, je slaappatroon, je levenskracht en sportieve prestaties.

Product #: 87856 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €90 $90 Available from: Shedeals