Breng de natuur bij je binnen met deze grote Alocasia olifantsoor Shedeals Breng de natuur bij je binnen met deze grote Alocasia olifantsoor

Heb je nog een leeg plekje in huis waar je graag wat groen aan wil toevoegen? Dan is deze Alocasia de plant die je zoekt! Deze trendy kamerplant heeft bijzonder grote bladeren, die tot 60 cm breed kunnen worden. De plant wordt dan ook niet voor niets een ‘olifantsoor’ genoemd. Hou er dus rekening mee dat deze Alocasia heel wat ruimte nodig heeft, zodat hij zowel in de hoogte (soms tot 2,5 m!) als in de breedte kan groeien. Is het liefde op het eerste zicht met deze prachtige Alocasia? Haal ‘m dan nu in huis voor maar € 20,95.

SHEDEALSAANBIEDING

  • Bestel de Alocasia voor maar € 20,95 i.p.v. € 39,95.
  • Bestel een set van 2 Alocasia’s voor maar € 36,95 i.p.v. € 79,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Verzorging

De Alocasia staat het liefst op een plekje in de zon. Het is raadzaam de kamerplant af en toe een kwartslag te draaien, zodat de plant niet één kant op groeit. De Alocasia houdt van vochtige grond. Let dus op dat de potgrond altijd wat licht vochtig is. Hierbij is het wel belangrijk dat de wortels niet in het water staan. Geef dan ook kleine beetjes water elke dag in plaats van een grote hoeveelheid in één keer. Van nature groeit de Alocasia in een vochtige en warme omgeving. Hierdoor vindt de plant het fijn door zo nu en dan besproeit te worden met water, het liefste 1 keer per week.

Planthoogte

De Alocasia wordt geleverd met een hoogte (incl.pot) van 60-70cm in een 2,5 liter pot. Let op; Door de groeiwijze van de plant, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de opgegeven hoogte. De Alocasia kan tot wel 2.5 meter hoog worden. Uit de kern van de plant groeit telkens één nieuw blad kaarsrecht omhoog. Waarna het openvouwt en naar beneden zakt.

Hierdoor varieert zowel de hoogte als de breedte van de plant constant.
De hoogte kan bij aflevering variëren tussen 60 en 120cm en is geheel afhankelijk van de stand van het nieuwste blad. Staat het nieuwe blad rechtop dan is de plant zo’n 120cm hoog. Hangt deze breeduit dan is hij maar 60cm hoog

Product #: 87682 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.95 $39.95 Available from: Shedeals