Haal een stijlvolle Aloë Vera plant in huis en geniet van een zijdezachte huid! Shedeals Haal een stijlvolle Aloë Vera plant in huis en geniet van een zijdezachte huid!

Verrijk je interieur met een prachtige Aloë Vera plant, bekend om zijn helende werking! De natuurlijke stoffen uit het sap van de plant zorgen voor een zijdezachte huid en worden ook gebruikt in zonnebrand, aftersun en crèmes. Bovendien is het een écht wondermiddel tegen een verbrande huid en werkt het kalmerend bij maagproblemen. Kortom, deze plant beschermt je tegen ziektes en staat ook nog eens prachtig in huis! Dankzij Shedeals kan je een set van 3 of 6 planten Aloë Vera planten kopen vanaf € 19,95.

Shedealsaanbieding

  • Bestel een set van 3 Aloë Vera planten voor € 19,95 in plaats van € 39,95.
  • Bestel een set van 6 Aloë Vera planten voor € 34,95 in plaats van € 79,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Verzorging

De plant gebruikt weinig water en is zeer gemakkelijk in de verzorging, een ideale plant voor mensen zonder groene vingers. Aloë Vera is een succulent, ook wel een vetplant genoemd, net als de cactus. Dit betekent dat de Aloë water opslaat in zijn stam en bladeren voor later gebruik. Geef de plant dan ook alleen water als de grond weer echt droog is. In de zomer kan het wel een week duren voordat het nodig is om weer water te geven, in de winter gaat de plant in een winterslaap en is er vaak maar eens in de maand water nodig. De plant heeft geen hoge eisen wat betreft standplaats alhoewel hij de voorkeur geeft aan een plek in halfschaduw.

Planthoogte

De planten worden geleverd met een hoogte van 25-30 cm (gemeten incl. pot)

Product #: 87679 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.95 $39.95 Available from: Shedeals