Fris je huiskamer op met deze set van trendy Tillandsia Airplants vanaf € 20 Shedeals Fris je huiskamer op met deze set van trendy Tillandsia Airplants vanaf € 20

Haal een prachtig stukje natuur in huis met een set van deze Tillandsia Airplants. Deze luchtplantjes leven van luchtvochtigheid en hebben maar weinig water nodig. Wanneer je de planten in een vochtige ruimte zet, zoals de badkamer of keuken, hoef je bijna niets te doen. De plant doet alles van zichzelf! Een setje van deze leuke luchtplanten bevat verschillende soorten Tillandsia’s, die je lekker kan mixen hoe jij het wil. Je kan dankzij Shedeals al een setje in huis halen vanaf € 22,95!

SHEDEALSAANBIEDING:

  • Bestel een set van 6 Tillandsia Airplants voor maar € 22,95 i.p.v. € 59,95.
  • Bestel een set van 12 Tillandsia Airplants voor maar € 39,95 i.p.v. € 119,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Verzorging

Deze luchtplantjes zijn ideaal voor mensen zonder groene vingers. Het is een erg makkelijke kamerplant als het om de verzorging gaat. Het belangrijkste is dat je de plant weinig water geeft. Je hoeft deze planten dus niet in de grond te zetten want ze leven van luchtvochtigheid.

Wanneer je de luchtplanten in je huiskamer of op kantoor wilt plaatsen, dan hoef je deze alleen zo nu en dan te besproeien met water. In vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken groeit de Tillandsia uit zichzelf. Met een beetje liefde en vochtige lucht haal je een prachtig stukje natuur in huis.

Planthoogte

Deze super leuke en trendy mix bestaat uit minimaal 4-5 verschillende unieke Tillandsia soorten in verschillende afmetingen variërend tussen de 6 en 15 cm.

Product #: 87675 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59.95 $59.95 Available from: Shedeals