Voeg een groene toets toe aan je huiskamer met deze grote Kentia kamerpalm Shedeals Voeg een groene toets toe aan je huiskamer met deze grote Kentia kamerpalm

Maak kennis met de Kentia kamerpalm, een grote kamerplant die niet alleen ontzettend mooi is maar ze verbetert ook de luchtkwaliteit. Bovendien is het één van de meest verkochte palmen en zie je ze meer en meer opduiken in elke woonkamer en Instagramfoto. De palm is makkelijk om te onderhouden en heeft maar weinig water nodig. Zie jij deze schoonheid al in je interieur staan? Voor maar € 24,95 kan jij deze Kentia kamerpalm al in huis halen!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel een Kentia kamerpalm voor maar € 24,95 i.p.v. € 47,95.

Bestel 2 Kentia kamerpalmen voor maar € 44,95 i.p.v. € 95,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Productinformatie

Grote kamerplanten, niet alleen zijn ze super hip en ontzettend mooi maar ze verbeteren ook de luchtkwaliteit. Kentia is één van de meest verkochte palmen. De Howea Forsteriana, beter bekend als de Kentia palm groeit van oorsprong op een eiland ten oosten van Australië. Omdat de Kentia gemakkelijk is in onderhoud zie je hem vaak terug in woonkamers, slaapkamers en op kantoren.

Verzorging

Kentia is een zeer gemakkelijk palm in onderhoud omdat hij weinig water nodig heeft. De palm houdt van een standplaats in schaduw of halfschaduw. Nooit in de volle zon omdat dit bladverbranding veroorzaakt. Het best kan hij dan ook geplaatst worden bij een raam op het noorden. Als het blad lichter of geel wordt dan krijgt deze teveel licht, verplaats hem dan naar een iets minder lichte plek. Het is van belang dat de grond niet droog komt te staan, hou hem goed vochtig.
Twijfel je wanneer je water moet geven, voel dan met je vinger of de aarde nog vochtig is of niet.

Planthoogte

De plant wordt geleverd met een hoogte van 90-100 cm (gemeten met pot).

Product #: 87672 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €47.95 $47.95 Available from: Shedeals