Verfraai je tuin of terras met een set van Plumbago planten en haar prachtige blauwe bloemen Shedeals Verfraai je tuin of terras met een set van Plumbago planten en haar prachtige blauwe bloemen

Met de terugkeer van de zon, droom je van een kleurrijke tuin waar je helemaal kan ontspannen na een werkdag. Wel, deze mooie planten zijn zeker een plekje waard in je tuin! Shedeals heeft voor jou een mooie set Plumbago planten klaar, voor slechts € 17,99. Deze plant met prachtige, blauwe bloemen is ideaal om op je terras of balkon te pronken.

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 3 Plumbago planten voor maar € 17,99 in plaats van € 29,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Plumbago auriculata wordt ook wel mannentrouw genoemd. Deze plant is uitermate geschikt voor in een kuip maar ook de volle grond gaat prima mits de plant beschermd wordt tegen matige vorst. Plumbago is een klimplant die zeer lang bloeit. De plant produceert een overweldigende massa bloemen in verschillende tinten blauw die zich ontwikkelen aan het einde van hun elegant gebogen stengels. De plant bloeit van eind mei t/m september. Plumbago is een fantastische plant voor de patio en terrassen en kan bv. ook een mooie impact creëren in een rotstuin of in borders.

Plumbago is een bladverliezende plant en heeft een klein beetje hulp nodig bij het klimmen. In een pot kan hij tot maximaal 150 cm hoog worden, in de volle grond kan dit 3 meter zijn mits er geen strenge vorst overeen gaat. De plant mag vanaf oktober indien gewenst flink teruggesnoeid worden. Plumbago kan maximaal 8 tot 10 graden vorst hebben (-10graden).

Planthoogte

De planten worden geleverd met een totaalhoogte van circa 25-40 cm (gemeten incl. pot)

Product #: 87667 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29.95 $29.95 Available from: Shedeals