Laat je betoveren door de geur van jasmijn : 3 Toscaanse jasmijnplanten voor € 19,99 Shedeals Laat je betoveren door de geur van jasmijn : 3 Toscaanse jasmijnplanten voor € 19,99

Verrijk je tuin met de heerlijk geurende witte bloemen van de Toscaanse jasmijn! Deze plant is een fantastische, groenblijvende klimplant met tal van goede eigenschappen. Vanaf het voorjaar produceert deze plant witte, stervormige bloemen die een heerlijke geur afgeven en je hoeft deze zeer weinig te onderhouden. Dankzij Shedeals kan je 3 van deze stervormige bloemen kopen voor maar € 19,99!

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 3 Toscaanse Jasmijnplanten voor € 19,99 in plaats van € 39,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Deze jasmijnplant luistert naar de Latijnse naam ‘Trachelospermum Jasminoides’ maar staat in Nederland beter bekend als sterjasmijn of Toscaanse jasmijn. Het is een fantastische, groenblijvende klimplant met tal van goede eigenschappen. Zo heeft de plant het hele jaar mooi donkergroen blad, dat in de winter soms een rood, brons-achtige kleur aanneemt. Maar het mooiste aan deze plant zijn natuurlijk de heerlijk geurende witte bloemen. Vanaf het voorjaar produceert deze plant witte, stervormige bloemen die een heerlijke geur afgeven. De plant bloeit van mei tot september en is daarnaast winterhard tot -10 graden Celsius én groenblijvend. Behalve als klimplant kan de jasmijn ook als bloeiende bodembedekker worden toegepast.

Verzorging

De Toscaanse Jasmijn is een echte klimplant. De jonge planten hebben in het begin wat ondersteuning nodig bij het klimmen.
De plant geeft de voorkeur aan een standplaats in de volle zon of half schaduw en goed doorlatende grond. Bij strenge vorst is het verstandig om de voet van de plant af te dekken met bv. vliesdoek.

Planthoogte

De planten worden geleverd met een totaalhoogte van circa 30-40 cm (gemeten incl. pot)

Product #: 87666 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.95 $39.95 Available from: Shedeals