Een nieuwe, unieke ervaring : driften op  écht ijs bij IceKart Rucphen met 35% korting Shedeals Een nieuwe, unieke ervaring : driften op écht ijs bij IceKart Rucphen met 35% korting

IJskarten: dat klinkt niet alleen cool, dat is het ook! Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van indoor karten of heb je het zelfs al een keer gedaan. Keihard over een circuit door de bochten scheuren. Voeg daar een ijsbaan aan toe, en je kunt ijskarten. En dat is nog zoveel leuker! Onder andere omdat je skills op het gebied van timing en techniek worden getest. Bij karten op ijs draait het niet om de snelste zijn, maar om je behendigheid. En goed nieuws, want dankzij Shedeals betaal je slechts € 23,95 voor 2 driftsessies p.p. bij IceKart Rucphen. Ready? Set, go!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 23,95 in plaats van € 37 voor 2 driftsessies per persoon bij IceKart Rucphen.

Opgelet, op voorhand reserveren via e-mail of telefonisch is verplicht.

  • E-mail : info.rucphen@snowworld.com
  • Telefoon : +31 (0)85 - 902 06 06

IceKart Rucphen
Wie daag jij uit?

Het gewone karten ken je vast wel, maar heb je ook wel eens een ijskartbaan getrotseerd? Het kan bij IceKart Rucphen! IJskarten doe je in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden op een gigantische spiegelgladde ijsvloer van ongeveer 3500 m². Nergens anders in Europa vind je een permanente ijskartbaan zoals bij IceKart Rucphen (Noord-Brabant).

Ijskarten is verfrissend anders. Het is cool, uitdagend en vooral: fun! Het circuit zelf is ruim 300 meter. Per driftsessie leg je zoveel mogelijk rondes af. Alles draait bij ijskarten om behendigheid en tactiek: de juiste lijn pakken, goed de bochten aansnijden en behendig door de bochten driften.

Praktische informatie

  • IceKart Rucphen
  • Adres : Baanvelden 13 4715 Rucphen, Nederland.
  • E-mail : info.rucphen@snowworld.com
  • Telefoonnummer : +31 (0)85 - 902 06 06
Product #: 87663 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €37 $37 Available from: Shedeals