Ontdek de onvergetelijke spektakels voor jong en oud met het hele gezin bij Puy du Fou Shedeals Ontdek de onvergetelijke spektakels voor jong en oud met het hele gezin bij Puy du Fou

Kom het mysterie van Puy du Fou doorgronden, een natuurpark dat meerdere malen is uitgeroepen tot “Beste Park ter Wereld*”! Beleef een sensationele en emotionele ervaring met grootse spektakels voor het hele gezin. Reis door de tijd, van de oudheid tot het heden, op het ritme van speciale effecten, adembenemende stunts en uiterst precieze choreografieën! Ontdek een natuurpark van meer dan 55 hectare, waar zo’n 20 grandioze spektakels met een spectaculaire enscenering worden gehouden. Geniet van 20% korting en een heerlijk dagje weg met het hele gezin!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Puy du Fou. Daar vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Puy du Fou via e-mail.

Meer informatie over Puy du Fou

Herleef de furie van de circusspelen. Huiver tegenover de strijders uit het Hoge Noorden op hun angstaanjagende Vikingschepen. Word meegesleept door een ontroerend mantel-en-degenverhaal. Droom weg voor het onvergetelijke luchtballet van 300 roofvogels. Word zelf, middenin een levensecht decor, acteur van onze avonturen tijdens de immersie-spektakels. Kom weer op adem in de 4 dorpen van vroeger om de antieke know-how van onze ambachtelijke kunstenaars te bewonderen. Waardeer de Geschiedenis in de 23 gethematiseerde restaurants, van fast-food tot gastronomisch tafelen.

Laat je ’s avonds meevoeren door de herinneringen uit de diepten van het meer met het spektakel “Les Noces de Feu”, de nieuwe creatie voor 2020.

Maak je ervaring helemaal compleet door in de eeuw van je keuze te overnachten, in één van de 500 kamers van de 6 thema-hotels van Puy du Fou. Ieder hotel is aan een periode van de Geschiedenis gewijd, van de Romeinse oudheid tot de 18e eeuw.

Puy du Fou, de Geschiedenis wacht alleen nog op jou!

Hier alvast een voorsmaakje van wat je te wachten staat :

 

Product #: 87653 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals