Ontspannende overnachting voor 2 personen bij Thermae 2000, Valkenburg incl. ontbijt, hoofdgerecht en wellness Shedeals Ontspannende overnachting voor 2 personen bij Thermae 2000, Valkenburg incl. ontbijt, hoofdgerecht en wellness

In je badjas en op je pantoffels van je hotelkamer naar de wellness gaan? Het kan bij Thermae 2000! Kies voor pure ontspanning en boek een overnachting in hun aangrenzend 4*-wellness hotel met 62 kamers. Na een heerlijk dagje sauna stap je in je hotelkamer waar aan slaapcomfort niets zal ontbreken. ’s Avonds schuif je dan lekker je voetjes onder tafel in restaurant Pure, een culinair restaurant met een prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Sluit je verblijf in stijl af met een uitgebreid ontbijtbuffet met alles erop en eraan! Klinkt dit alles als muziek in je oren? Boek dan nu je verblijf bij Thermae 2000 voor € 189 voor 2 personen!

Shedealsaanbieding

Voor 2 dagen puur ontspannen bij Thermae 2000 betaal je slechts € 189 i.p.v. € 245 voor twee personen, per kamer met overnachting in het 4 sterrenhotel Aan de Cauberg inclusief ontbijt, wellness en hoofdgerecht.

Opgelet! Dit aanbod is geldig van zondag t.e.m. donderdag. Wanneer je op vrijdag of zaterdag komt, moet je een klein bedrag bijbetalen.

Meer info over Thermae 2000:

Vlakbij de Geul in Valkenburg vind je Thermae 2000 op de top van de Cauberg. Het is een unieke plek waar rust en welzijn samenvloeien. Kom er ontspannen en genieten. Maak gebruik van de verschillende andere faciliteiten naast het gebruik van indoor en outdoor baden en sauna's. Zo kan je bijvoorbeeld tal van massages en behandelingen voor lichaam en geest bijboeken.

Het is het thermale water – gezuiverd door honderden meters grond en mergellagen – dat dit kuuroord zo speciaal maakt. Het schoonste water van Nederland heeft een heilzame werking en zorgt ervoor dat je lichaam en geest helemaal ontspannen.

Thermae 2000 heeft een prachtige tuin met een prachtig uitzicht over de groene vallei van de lokale stroom, de Geul. Verwen jezelf en boek nu jouw wellnessdagje.

Hoe ga je te werk voor je tweedaagse bij Thermae 2000?

  • Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je de Shedealsvoucher.
  • Surf naar www.thermae.nl/e-ticket
  • Vul de boekingscode (niet de vouchercode) in die je terugvindt op je voucher.
  • Verzilver je code en maak je reservatie.
  • Op de dag van je reservatie breng je de Shedealsvoucher mee als betalingsbewijs.

Note: aankomsten op vrijdag en zaterdag zijn niet online te reserveren. Check de beschikbaarheid telefonisch via +31 (0)43 609 2000 of per mail info@thermae.nl

De Shedealsvoucher is geldig t.e.m. 30 juni 2020. Wees tijdig met reserveren!

Product #: 87652 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €245 $245 Available from: Shedeals