Leer je kind elke dag nieuwe dingen aan samen met de interactieve boekjes van Clavis Shedeals Leer je kind elke dag nieuwe dingen aan samen met de interactieve boekjes van Clavis

Nu we allemaal meer tijd thuis doorbrengen is dit de ultieme kans om meer quality time door te brengen met je gezin. Samen spelletjes spelen, koken en dankzij deze 3 leuke en interactieve boekjes van Clavis gaat de tijd in een mum van tijd voorbij! Beweeg mee met Bobbie, ontdek lekkere dingen in een smakelijk schuifboekje en leer de manege kennen door plaatjes om te draaien. Voor maar € 19,95 worden de boekjes binnenkort bij je thuis geleverd!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 19,95 in plaats van € 42,85 voor 3 interactieve prentenboeken van Clavis voor peuters vanaf 1 jaar.

Verzendkosten inbegrepen.

Meer informatie over de boeken

Doe je mee Bobbie? : Bobbie houdt van actie. Hij vliegt met de helikopter, vaart met de boot en racet met de raceauto. Doe mee met Bobbie en volg het reliëf met je vingers. Dat wordt een spannend avontuur!

Een uniek conceptboek dat beweging aanmoedigt en steeds opnieuw herlezen zal worden. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Eten : Lekkere dingen ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.

Een smakelijk schuifboekje over voeding voor kinderen vanaf 1 jaar.

De pony : De wereld van de pony en de manege ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.

Een vrolijk speelboekje over pony’s voor kinderen vanaf 2 jaar.

Product #: 87611 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €42.85 $42.85 Available from: Shedeals