Ga samen met je kleuter op zoektocht in de leuke boekjes van Clavis voor maar € 22 Shedeals Ga samen met je kleuter op zoektocht in de leuke boekjes van Clavis voor maar € 22

Nu we allemaal meer tijd thuis doorbrengen is dit de ultieme kans om meer quality time door te brengen met je gezin. Samen spelletjes spelen, koken en dankzij deze 3 leuke zoekboekjes van Clavis gaat de tijd in een mum van tijd voorbij! Ga samen op schattenjacht, zoek de gekste dingen in de winkel en volg de geluiden van allerlei soorten dieren. Voor maar € 22 worden de boekjes binnenkort bij je thuis geleverd!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 22 in plaats van € 51,85 voor 3 kijk- en zoekboekjes van Clavis voor kinderen vanaf 3 jaar.
Verzendkosten inbegrepen.

Meer informatie over de zoekboeken

Wat hoort Poes? Het grote geluidenzoekboek : Poes gaat op pad in een wereld vol geluiden. Wat hoort ze op de boerderij, in het park en in de dierentuin? Onderweg ontmoet Poes heel veel dieren. Weet jij wat die dieren eten? Op elke plaat kun je een kleur ontdekken en een vergelijking leren. En je leert tellen van één tot tien! Kun je ook overal het blauwe kevertje vinden?

Een kleurrijk zoek- en telboek voor urenlang kijkplezier. Voor nieuwsgierige aagjes en oogjes vanaf 3 jaar.

Een dagje ondersteboven : Lex gaat boodschappen doen voor mama. Maar in alle winkels gebeurt iets bijzonders: bij de bakker staat niemand in de rij, in de dierenzaak ontsnappen alle beestjes … Het is een heel gekke dag vandaag!

Een grappig (en een beetje ondeugend) kijk- en zoekboek op groot formaat over een gek dagje winkelen. Allerlei mensen, dieren en dingen vind je op meerdere pagina’s terug. Kijk maar! Voor iedereen vanaf 4 jaar.

De schat van schele Karel : Op een dag vindt Zeemeermuis een geheimzinnige brief met een piratenschip, een paddenstoel en een kruisje. 'Een kruisje is een kus,' zegt Zeemeermuis. 'Dit is een liefdesbrief voor mij!' Haar zussen Duikbeer en Zee-ezel lachen haar uit. Het is een schatkaart natuurlijk! En die schat willen zij wel hebben. In een gevecht scheurt de kaart in drie stukken, een stuk voor elke zus. En zo begint een spannende zoektocht onder water. Welke zus zal de schat vinden, wie is Schele Karel en vooral ... wat is de schat? Kun jij de schatkaart lezen en je weg onder water vinden? Pas je dan wel op? Want de zee zit vol verrassingen en ook de vissen hebben zo hun eigen plannetjes.

Een sfeervol en kleurrijk onderwaterzoekboek voor iedereen vanaf 5 jaar die op schattenjacht wil.

Product #: 87610 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €51.85 $51.85 Available from: Shedeals