€ 5 korting op Koezio indoor avonturenpark in Brussel Shedeals € 5 korting op Koezio indoor avonturenpark in Brussel

Het is zover, je leven als geheim agent begint nu! Speel de escape-gameMissie Elite Agents’ bij Koezio en laat je verrassen door een heleboel obstakels en raadsels die je moet overwinnen samen met je teamleden. Je speelt in ruimte van maar liefst 5000 m² en beklimt zelfs een indoor touwenparcours op hoogte. Klaar om te spelen?

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 29 in plaats van € 34 voor de escape-game ‘Missie Elite Agents’ bij Koezio Brussel. Je geniet dus van € 5 korting per persoon.

Hoe ga je te werk?

1. Klik op ‘koop nu’ en betaal € 29 voor 2 uur spelplezier per persoon.
2. Gebruik de unieke code op je voucher voor je (verplichte) reservatie op www.Koezio.co/nl/reserveren en de datum en het uur te kiezen van je spel.

4 districten vol verrassingen : Missie Elite Agents

Het parcours en de training die John K, directeur van het opleidingscentrum, voor jou heeft voorbereid, zal voor een emotionele rollercoaster zorgen. Pure sensatie op het hoge touwparcours, het hoofd koel houden bij het oplossen van raadsels, concentratie bij vragen en vol moed voor het onbekende: niets zal je bespaard blijven.

Je hebt 120 minuten maximum om 4 districten te doorlopen en vooral een ongelooflijk avontuur te beleven met vrienden, familie of collega's!

Vrijgezellenfeest bij Koezio

Op zoek naar een leuk en origineel idee voor een vrijgezellenfeestje? Koezio zorgt voor jou en je vriend(innen) voor een teamactiviteit met een missie die je in ongeveer 2 uur moet voltooien.

MAAR dat is niet alles, Koezio is voornamelijk 2 uur plezier en waanideeën! Ze beloven je dat de toekomstige bruid en haar metgezellen je zullen bedanken voor deze toffe activiteit, waarbij je je buik- en lachspieren traint voor deze 2 zalige uurtjes!

NIEUW: Koezio biedt nu ook 3 uur aan in de escape-room met personalisatie van de Agent Elite-missie voor vrijgezellen.

Inbegrepen:

  • welkomstdrankje
  • co-creatie van teamaccessoires
  • team aperitief
  • Photobox-privatisering - 30 teamfoto's

VERJAARDAG: Geef je kind vleugels!

Je hebt hem net op de wereld gebracht en hij is al groot. Is je kind langer dan 1,40 meter lang en wil je indruk op hem maken voor zijn verjaardag? Koezio nodigt je uit om je kind onder te dompelen in de wereld van geheime agenten door een gekke verrassing voor hem te reserveren!

Na 2 uur sportieve en intellectuele activiteit vol uitdagingen en raadsels, vind je je genie met een gigantische glimlach rond een grote verjaardagstaart terug.

Om dit feest volledig te laten slagen, kies je de optie die het beste bij je kind past:

  • de zoete verjaardagsoptie: Chocoladetaart, snoep, onbeperkt drankjes en verrassingen voor iedereen.
  • De optie Hartige verjaardag: diverse pizza's om te delen, onbeperkt drankjes en verrassingen voor iedereen.

En dan is er nog een nieuwigheid: de karaokeclub!

Meeslepende karaoke van Koezio! Een thema-ruimte die 100% geprivatiseerd is en van premium kwaliteit. Een afspeellijst met 35.000 nummers voor onvergetelijke momenten samen! VIP-service in de dranken- en cateringruimte. 150 euro voor 2 uur karaokeclub voor maximaal 16 personen

Praktische informatie

  • Tel: +32 2 319 54 54
  • E-mail: info@koezio.be
  • Website : www.koezio.com
  • Adres: Dockx, 1 Boulevard Lambermont, 1000 Brussel
Product #: 87608 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €34 $34 Available from: Shedeals