Lees je kleuter voor uit één van deze 3 leuke verhaaltjes van Clavis voor maar € 19 Shedeals Lees je kleuter voor uit één van deze 3 leuke verhaaltjes van Clavis voor maar € 19

Hoe vertel je iemand dat je vlindertjes in je buik hebt? Wie is je beste knuffelvriend? En hoe word je een échte speurneus? Ontdek alle antwoorden op deze vragen samen met je kleuter in 3 leuke voorleesboeken van Clavis Uitgeverij. Voor maar € 19 krijg je dit pakketje binnenkort in je brievenbus!

Shedealsaanbieding

Bestel het pakketje van 3 Clavis voorleesboeken voor maar € 19 in plaats van € 44,85.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen

Meer informatie over de boekjes

Muffin zoekt Konijn : Muffin wil verstoppertje spelen met zijn vriendje Konijn. Maar … waar is Konijn eigenlijk? Muffin zoekt overal, maar kan zijn kameraadje niet vinden. Zie jij hem wel?

Een geweldig zoekboekje vol herkenbare plekjes in huis. Om samen te speurneuzen! Vanaf 3 jaar.

Een beste vriend voor Beer : Beer wil een beste vriend! Hij gaat op zoek, maar kan geen vriend vinden. Zelfs niet als Konijn hem helpt. En Uil, Eekhoorn, Das en Vos … Of zien de diertjes iets over het hoofd?

Een vrolijk en grappig verhaal over het zoeken (en vinden) van échte beste vrienden. Voor knuffelvrienden vanaf 4 jaar.

Beer is verliefd : Beer is verliefd op Eekhoorn. Hij heeft kriebels in zijn buik en denkt de hele dag aan haar. Maar hij is ook verlegen. Daarom legt hij stiekem cadeautjes voor de deur van Eekhoorn. Zou ze weten van wie de cadeautjes zijn? En is ze ook verliefd op Beer?

Een leuk verhaaltje over verliefd zijn en het niet durven zeggen. Voor hartendiefjes vanaf 4 jaar.

Product #: 87582 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.85 $44.85 Available from: Shedeals