Wat wil jouw kleuter graag later worden? Ontdek het in deze beroepenboekjes van Clavis! Shedeals Wat wil jouw kleuter graag later worden? Ontdek het in deze beroepenboekjes van Clavis!

“Wat wil jij graag later worden?”, kinderen krijgen deze vraag zo vaak naar hun hoofd geslingerd. Maar wat is hun droom? Wel, dat kunnen kleuters voortaan ontdekken in deze leuke kinderboeken over allerlei soorten beroepen. Is je zoon een verborgen baktalent ? Wie weet schuilt er in hem wel een bakker! Of wil je dochter later graag mensen en hun tanden onderzoeken? Misschien zie je haar dan binnen enkele jaren in een witte tandartsjas! Ontdek hun droomberoepen in deze 3 leuke boekjes voor maar € 19,95.

Shedealsaanbieding

Bestel het pakketje van beroepenboeken voor maar € 19,95 (de vrachtwagenchauffeur, de bakker en de tandarts) in plaats van € 47,85.

Bij je thuis bezorgd.

Meer informatie over de boekjes

De tandarts: Het is fijn om sterke, gezonde tanden te hebben. Daarom moet je ze elke dag goed verzorgen. Poetsen kun je natuurlijk zelf, maar af en toe laat je je tanden zien aan de tandarts. Die weet er alles over en legt uit wat je beter wel en niet kunt doen.

Een speels informatief boek op kleutermaat over tandverzorging. Deel van de veelgeprezen beroepenreeks van Liesbet Slegers.

De vrachtwagenchauffeur : Kijk eens rond. Bijna alle spullen die je ziet, zijn in een vrachtwagen vervoerd. De zitbank, het meel dat in brood zit, fruit, groenten, zelfs wc-papier! Het is de vrachtwagenchauffeur die zorgt voor het laden, vervoeren én lossen

Een verhelderend informatief boek op kleutermaat over de vrachtwagenchauffeur en alles wat hij of zij doet. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

De bakker: De bakker bakt brood, dat lekker en gezond is. Verder zorgt hij voor taarten en andere lekkernijen. Midden in de nacht staat hij op om alles klaar te krijgen, want de mensen willen natuurlijk op tijd hun brood. Gelukkig helpt ook de bakkersvrouw mee. In de bakkerij verkoopt zij alles wat de bakker gemaakt heeft.

Een smakelijk informatief boek op kleutermaat over de bakker. Deel van de veelgeprezen beroepenreeks van Liesbet Slegers.

Product #: 87581 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €47.85 $47.85 Available from: Shedeals