Lees je kleintje voor uit de hartverwarmende boekjes van Fien en Milo voor maar € 19,95 Shedeals Lees je kleintje voor uit de hartverwarmende boekjes van Fien en Milo voor maar € 19,95

Ken jij het grappige duo Fien en Milo al? Deze twee vriendjes beleven samen de leukste avonturen en leren peuters vanaf 24 maanden al spelend de wereld om hun heen kennen. Met thema’s zoals muziek, vaardigheden en het dagelijks leven bereid je je kleine spruit voor op de grote-mensen-wereld. Voor maar € 19,95 haal jij al 3 boekjes in huis!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je maar € 19,95 in plaats van € 44,85 voor 3 boekjes (‘Aankleden met Fien en Milo’, ‘Het huis van Fien en Milo’ en ‘Het grote liedjesboek van Fien en Milo’) van Fien en Milo.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de boekjes

Aankleden met Fien en Milo : Fien en Milo willen samen buiten spleen. Milo is klaar om naar buiten te gaan. Hij heeft al zijn kleren aan. Maar Fien niet, ze is nog helemaal bloot. Fien moet een onderbroekje, een hemdje en sokken aantrekken, En daarover een jurk, schoenen en een jas. Fien heeft heel veel mooie kleren. Maar wat is het toch moeilijk om te kiezen...

Een amusant verhaal over kleren kiezen, aankleden en... uitkleden. Voor peuters vanaf 24 maanden.

Het grote liedjesboek van Fien en Milo : Fien en Milo zijn dol op zingen! Over eendjes die zwemmen in het water, een grote rode paddenstoel met witte stippen en een hoedje van papier. Fien en Milo zingen en dansen de hele dag. Zing, dans en knutsel je mee? Een heleboel bekende kinderliedjes komen aan bod in dit grote liedjesboek. Met als extraatje opdrachtjes, vraagjes en spelletjes die het boek nog leuker maken voor kleuters.

Een vrolijk en kleurrijk liedjesboek voor alle vriendjes van Fien en Milo vanaf 2,5 jaar.

Het huis van Fien en Milo : Fien en Milo hebben al hun spulletjes ingepakt. Ze gaan verhuizen! Het nieuwe huis van Fien en Milo heeft een slaapkamer, een badkamer, een keuken ... Maar waar moeten alle spulletjes heen? Help je mee? Kom maar binnen!

Een vrolijk verhaal over verhuizen en de spullen in huis. Voor peuters vanaf 24 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.

Product #: 87580 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.85 $44.85 Available from: Shedeals