Een stapje dichterbij de hemel dankzij wellnessparadijs Hezemeer voor maar € 25 Shedeals Een stapje dichterbij de hemel dankzij wellnessparadijs Hezemeer voor maar € 25

Ontdek het mooiste sauna- en wellnessresort van België, Hezemeer! Dit prachtige resort bevindt zich midden in de natuur van de Antwerpse Kempen en beschikt over diverse sauna’s en baden. Het aanbod is bijzonder gevarieerd; je hebt de keuze uit negen sauna’s, drie zwembaden, vier whirlpools, tien beauty-cabines, diverse rustruimtes en een culinair hoogstaand restaurant . Hier beleef je een exclusieve wellnessdag. Warm je spieren op in de Sirussauna en droom onder een sterrenhemel even helemaal weg. Of ontdek de Maa® Sauna met een temperatuur van 110 graden. Na een saunarondje is het heerlijk afkoelen in het siliciumbuitenbad of strijk neer op de uiterst comfortabele bedjes in de wintertuin. Zwemmen, relaxen, culinair genieten; een dag bij Hezemeer, voelt als een dag vakantie!

Shedealsaanbieding

Je betaalt slechts € 25 i.p.v. € 45,15 p.p. voor een hele dag toegang tot wellnessresort Hezemeer + Oosterse beleving (25 min) + koffie/thee.

Deze voucher is geldig t.e.m. 12/04/2020.

Op vrijdag, zaterdag, zondag, Belgische feestdagen geldt een toeslag van €5,25 p.p. (te voldoen aan Hezemeer)

Opgelet, om deel te nemen aan het ritueel (Oosterse beleving) dien je voor 13:00 uur aanwezig te zijn.

Praktische info

Adres: Hezemeer 14, 2430 Laakdal
www.hezemeer.be
Online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid via www.hezemeer.be/verzilveren

Product #: 87579 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €45.15 $45.15 Available from: Shedeals