London calling! Breng een bezoekje aan Buckingham Palace en logeer vlakbij in een 4*-hotel incl. vlucht Shedeals London calling! Breng een bezoekje aan Buckingham Palace en logeer vlakbij in een 4*-hotel incl. vlucht

Laat je verleiden door de mix van weelderige architectuur, geschiedenis en elegantie ... De Britse hoofdstad zal je charmeren met groene parken, kunstgalerijen van wereldklasse en authentieke pubs. Je zal geïntrigeerd raken door de combinatie van eeuwenoude straatjes, grootse gebouwen en hippe wijken zoals SoHo en West End. Musea en galerijen zijn de paradepaardjes van de stad met het British Museum, het Natural History Museum en het bijzondere Tate Modern. Ready to go?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Op slechts enkele passen van Buckingham Palace en St James's Theatre, heet The Resident Victoria 4* je welkom op een bevoorrechte locatie in het hartje van de stad. De combinatie tussen chique elegantie en moderne luxe zorgt voor een uitzonderlijk verblijf. Hier vind je alles wat je zoekt voor een geslaagde citytrip en meer!
De wijk Victoria waar je logeert, is ideaal als uitvalsbasis om Londen te ontdekken, maar toch te genieten van de rust na een bewogen dag.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87578 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €642 $642 Available from: Shedeals