Beleef een unieke reiservaring in een prachtig milieuvriendelijk hotel in Amsterdam incl. ontbijt en parking – 59% Shedeals Beleef een unieke reiservaring in een prachtig milieuvriendelijk hotel in Amsterdam incl. ontbijt en parking – 59%

Zin om Amsterdam eens van een andere kant te ontdekken? Dan is deze aanbieding iets voor jou! Reis mee naar de wereldberoemde stad van de grachten en wandel over de bloemenmarkt of bezoek het Van Gogh Museum of het Rijksmuseum, twee van de meest beroemde musea van de stad. Amsterdam zal je verleiden met haar trendy winkels, restaurants, café's en parken. Speciaal voor jou heeft Voyage Privé een gloednieuw, innovatief en gunstig gelegen 4*-hotel uitgekozen. Waar wacht je nog op?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Beleef een volledig nieuwe reiservaring in het hotel QO Amsterdam 4*. Dit moderne hotel ligt aan de Amstel-rivier op slechts 15 minuten wandelafstand van het metrostation "Spaklerweg", in een stadswijk met een rijk erfgoed en een intrigerende geschiedenis. In dit beeldschone en dynamische hotel zijn alle voorzieningen en apparatuur ontworpen met respect voor het milieu, inclusief technieken om energieverbruik en afval te beperken. Op het dak van het hotel staat zelfs een serre, waar verse producten voor de bar en de keukens van het hotel worden gekweekt.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87514 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €199 $199 Available from: Shedeals