Zing mee met de familiemusical Pocahontas tijdens de paasvakantie in Gent voor minder dan € 27 Shedeals Zing mee met de familiemusical Pocahontas tijdens de paasvakantie in Gent voor minder dan € 27

Na het onwaarschijnlijke succes van Aladdin pakt Uitgezonderd opnieuw uit met een splinternieuwe familiemusical, Pocahontas. Ook deze keer de gekende ingrediënten: een meeslepend verhaal, magische muziek, indrukwekkende decors, een schitterende sterrencast, veel humor en af en toe een traan. Een échte aanrader!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 26,95 in plaats van € 39 voor een ticket van ‘Pocahontas, de musical’.

Je kan kiezen uit de volgende voorstellingen in Capitole Gent :

  • zaterdag 11 april om 13u30
  • zondag 12 april om 13u30
  • zondag 12 april om 17u00
  • zaterdag 18 april om 13u30
  • zaterdag 18 april om 17u00

Je ontvangt een bevestiging van Shedeals na aankoop van de tickets. Enkele dagen voor de show, ontvang je van ons via mail je tickets + plaatsen.

Neem je afgeprinte tickets mee naar de voorstelling. Toon deze als bewijs van aankoop aan de kassa en geniet van de voorstelling!

Het verhaal

Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…

Product #: 87508 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39 $39 Available from: Shedeals