Alle wegen leiden naar Rome! Boek een 4*-citytrip incl. ontbijt, vlucht en fles wijn Shedeals Alle wegen leiden naar Rome! Boek een 4*-citytrip incl. ontbijt, vlucht en fles wijn

Uniek en tijdloos, een levend meesterwerk ... Het prachtige historische stadscentrum van Rome staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is rijk aan bezienswaardigheden. Het Colosseum, het Forum Romanum, het Pantheon, het Vaticaan, de Trevifontein en de Sint Pietersbasiliek ... Je kijkt je ogen uit! Je hebt een ruime keuze uit bars en voortreffelijke restaurants en vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan de ochtendmarkt, waar je lokale limoncello en overheerlijke verse producten kan kopen. Leef la Dolce Vita!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in het Hotel Ripa Rome 4*. Je verblijft in de hippe wijk Travestere op slechts enkele kilometers van het historische centrum. Het hotel is modern en minimalistisch ingericht. Er wordt veel met licht gespeeld en er zijn innovatieve materialen gebruikt voor een sereen en aangenaam verblijf. Het beschikt over 197 kamers die stuk voor stuk op een originele manier zijn ingericht. De elegantie van dit hotel in combinatie met Italiaanse gastvrijheid maken dit hotel tot een ware parel in deze betoverende en magische stad!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87478 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €396 $396 Available from: Shedeals