Geniet van een sprookjesverblijf aan de Costa Smeralda in Sardinië vanaf € 502 Shedeals Geniet van een sprookjesverblijf aan de Costa Smeralda in Sardinië vanaf € 502

De Costa Smeralda staat bekend als een van de meest exclusieve plaatsen van Sardinië. Laat je verbazen door zijn prachtige natuurlandschappen met reusachtige rotsen en planten, omgeven door de kristalheldere zee. Je zal je niet vervelen in een stad zoals Porto Cervo waar je gezellig kan doen met modieuze locals, kan gaan winkelen en misschien zelfs een beroemd persoon ontmoeten! Vergeet niet een paar plaatsen te bezoeken zoals Cala di Volpe, waar sommige scènes van James Bond films werden opgenomen. Probeer de beste gerechten van de plaatselijke restaurants en beleef de vakantie van je dromen!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Het Colonna Resort 5*, gelegen in Porto Cervo, maakt indruk met zijn stijlvolle elegantie met oog voor detail. Het hotel ligt in een park van 60.000 m² vlakbij det prachtige plein van Cala Granu, een plaats die u de adem beneemt door zijn schoonheid. Laat je bagage achter in een kamer met uitzicht op zee en geniet van alle diensten en benodigdheden die ter beschikking worden gesteld, waaronder de spa, het privéstrand en de prachtige zwembaden met zeewater.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87477 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1395 $1395 Available from: Shedeals