Urenlang ravotten met de kids in deze kleurrijke zitzak voor maar € 29,99 Shedeals Urenlang ravotten met de kids in deze kleurrijke zitzak voor maar € 29,99

Wat dacht je van een poef waarop je kinderen heerlijk kunnen ravotten? Deze zitzak is ongelooflijk comfortabel en de ideale plek om een klein dutje te doen. Bovendien is hij helemaal niet zwaar en kan je hem gemakkelijk van de ene naar de andere kamer verhuizen. Je hoeft enkel nog een fel kleurtje te kiezen vooraleer de zitzak voor je deur staat. En Shedeals gooit er nog eens € 105 korting bovenop, dus waar wacht je op?

Shedealsaanbieding

Bestel je B-bob zitzak van Sit On it in je favoriete kleur: blauw, rood, limoen of zwart en betaal slechts € 29,99 i.p.v. € 135.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over de B-bob zitzak:

De zitzakken zijn gevuld met vlamvertragende EPS 'beans'. Ze absorberen de warmte van het lichaam en voelen hierdoor comfortabel aan. De beans in elke zitzak van Sit on It zijn van de beste kwaliteit: betere zijn er niet! Doordat ze zo sterk zijn, blijft de zitzak lang in model. Je schudt hem af en toe even op en rolt hem terug in zijn oorspronkelijke vorm, dat is al voldoende om de zitzak na verloop van tijd weer in mooi in model te brengen.

Specificaties:

  • Afmetingen : 50x55x22/73cm
  • Materiaal : 100% polyester
  • Gevuld met: vlamvertragende EPS 'beans'
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren : blauw, rood, limoen en zwart
Product #: 87467 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €135 $135 Available from: Shedeals