Meer dan € 100 korting op een sneakers zitzak van Sit On It in kleur naar keuze Shedeals Meer dan € 100 korting op een sneakers zitzak van Sit On It in kleur naar keuze

Een stoel of een eenpersoonszetel zijn zo passé. Wil je een originele en kleurrijke optie om comfortabel te zitten? Neem dan een zitzak. Je kiest de B-bob Sneakers zitzak van Sit On It in een kleur naar keuze, limoen of rood, en je zet hem neer waar je wil! In de woonkamer, op de slaapkamer van de kids, in de mancave, … er is altijd een plaatsje voor deze leuke zitzak. Bovendien profiteer je van meer dan € 100 korting, dus waar wacht je nog op?

Shedealsaanbieding

Bestel je B-bob zitzak van Sit On it in het rood of limoen en betaal slechts € 29,99 i.p.v. € 139.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over de B-bob zitzak:

De zitzakken zijn gevuld met vlamvertragende EPS 'beans'. Ze absorberen de warmte van het lichaam en voelen hierdoor comfortabel aan. De beans in elke zitzak van Sit on It zijn van de beste kwaliteit: betere zijn er niet! Doordat ze zo sterk zijn, blijft de zitzak lang in model. Je schudt hem af en toe even op en rolt hem terug in zijn oorspronkelijke vorm, dat is al voldoende om de zitzak na verloop van tijd weer in mooi in model te brengen.

Specificaties:

  • Materiaal: Polyester
  • Gevuld met: vlamvertragende EPS 'beans'
  • Afmetingen: 80x25x75cm
  • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: limoen en rood
Product #: 87460 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €139 $139 Available from: Shedeals