London calling! Ontdek de bruisende wijken en bezienswaardigheden tijdens een weekendje Londen vanaf € 147 Shedeals London calling! Ontdek de bruisende wijken en bezienswaardigheden tijdens een weekendje Londen vanaf € 147

Welcome to London! Van Buckingham Palace tot de Soho-wijk, van de National Gallery tot de musicals ... Londen wacht op jou! Op slechts 20 minuten van het centrum van Londen en de belangrijkste bezienswaardigheden. Een leuke tip om met je kinderen te bezoeken: het Natural History Museum waar je enorme skeletten van dinosaurussen kan bewonderen en een levensgroot model van een blauwe vinvis van maar liefst 30 meter! Zijn je koffers al gepakt?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Verblijf in het prachtige NH London Kensington 4*, gelegen in een van de mooiste wijken van Londen. Dit is de ideale locatie van waaruit je Londen kan gaan ontdekken: de bekendste musea zijn op loopafstand en het legendarische Piccadilly Circus ligt op slechts 15 minuten met de metro. Dit etablissement heeft een elegante Victoriaanse gevel, een stijlvol interieur en een mooie rustige tuin. Dankzij het vriendelijke personeel en de kwalitatieve faciliteiten kan je op een onvergetelijk verblijf rekenen!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87457 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €635 $635 Available from: Shedeals